Κίνηση fair play από την ΑΕ Κομοτηνής

Σε μία μοναδική κίνηση fair play προέβη η ΑΕ Κομοτηνής, που έχασε το παιχνίδι με τον ΓΑΣ Κομοτηνή, αλλά παρότι θα μπορούσε να το διεκδικήσει στα χαρτιά, προτιμά να μην το πράξει. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στα… σχοινιά, όχι τόσο δικής τους υπαιτιότητας, όσο του γιατρού που είχαν δηλώσει. 

Ο τελευταίος δεν ήταν στο πόστο του και αυτή του η απουσία έγινε αισθητή, όταν περίπου τρία λεπτά πριν το τέλος του ματς υπήρξε δεκαπεντάλεπτη διακοπή εξαιτίας τραυματισμού του Μαγουλά των φιλοξενούμενων.

Ο τραυματισμός του παίκτη – που ευτυχώς δεν έχει κάτι σοβαρό – αποκάλυψε την απουσία του γιατρού του αγώνα, τον οποίο είχαν δηλώσει κανονικά ως όφειλαν οι γηπεδούχοι. Όπως αποκαλύπτει το thrakisports.gr η αναμέτρηση στο σημείο εκείνο διεκόπη και ξανάρχισε μετά από περίπου 15 λεπτά, όταν ήρθε επιτέλους στο γήπεδο γιατρός. Ο οποίος όμως δεν ήταν εκείνος που είχε δηλωθεί από τον ΓΑΣ Κομοτηνή, αλλά ένας άλλος, εκείνος που συνήθως ορίζεται από την ΑΕ Κομοτηνής στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Οι διαιτητές όπως και ο γυμνασίαρχος της αναμέτρησης τόνισαν πως οι φιλοξενούμενοι της ΑΕΚ είχαν δικαίωμα ένστασης, καθώς όπως είναι γνωστό οι αγώνες οφείλουν να διεξάγονται παρουσία γιατρού με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας και αποδείχθηκε ότι γιατρός αν και είχε δηλωθεί στην αρχή, δεν υπήρχε στην συνέχεια!!!

Παρόλα αυτά και παρά τον τραυματισμό του παίκτη τους απουσία γιατρού (τελικά δεν έχει κάτι το ανησυχητικό), οι άνθρωποι της ΑΕ Κομοτηνής τόνισαν ότι προτιμούν να χάσουν το ματς στο παρκέ παρά να το κερδίσουν στα χαρτιά, αν και είχαν δικαίωμα να το κάνουν. Η αποκάλυψη του πρωτοφανούς περιστατικού αλλά και της αξιέπαινης κίνησης fair play έγινε γνωστή στο τέλος της αναμέτρησης, με τους ανθρώπους του ΓΑΣ να είναι εκτεθειμένοι από τον γιατρό που δήλωσαν, ο οποίος και την… κοπάνησε πριν το τέλος του αγώνα, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα παικτών αλλά και την αγωνιστική προσπάθεια της ομάδας. Γλίτωσαν ωστόσο την ήττα και τον μηδενισμό χάρη στους ανθρώπους της ΑΕ Κομοτηνής.

Πηγή: thrakisports.gr


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Χρήστος είπε…
Εύγε στην ομάδα της Κομοτηνής. Οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται εντός των αγωνιστικών χώρων και όχι σε τυπικότητες και εκτός αγωνιστικής δράσης λεπτομέρειες. Βέβαια, ο γιατρός πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε, για πολλούς λόγους, δε χρειάζεται ανάλυση, αλλά δεν επηρεάζει την ροή του παιχνιδιού και ορθά και μπράβο στο σωματείο της Κομοτηνής που λειτούργησε έτσι.