Μεγάλο «μπαμ» με Πεταλωτή η Χαλκηδόνα-Ευχαριστεί τους Τιτάνες Παλαμά για την φιλοξενία

Ο ΓΑΣ Χαλκηδόνας και το Δ.Σ. του συλλόγου ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Τριαντάφυλλο Πεταλωτή, ο οποίος την περυσινή χρονιά αγωνιζόταν με τα χρώματα της Δόξας Λευκάδας στο πρωτάθλημα της Α1.

Είναι γεννηθείς το 1993, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Χαλκίδα, Φίλιππο Βέροιας και τα τελευταία δυο χρόνια στην Δόξα Λευκάδας όπου την πρώτη χρόνια πανηγύρισε και την άνοδο από την Α2 στην Α1. Έχει ύψος 1μ97 και καλύπτει τις θέσεις «1» και «2». Ηταν μέλος της μικτής ομάδας αγοριών της ΕΚΑΣΘ που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ενώσεων της ΕΟΚ το 2007. Επίσης, συμμετείχε στις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων, όπως και σε πολλά camp σε Ελλάδα και εξωτερικό κερδίζοντας πολλές τιμητικές διακρίσεις.

Ακόμη ευχαριστεί δημόσια τους Τιτάνες Παλαμά και τον πρόεδρο τους Βάιο Μπακαβέλο για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε στην αποστολή της ομάδας. «Δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στην Χαλκηδόνα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα», καταλήγει η ανακοίνωση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια