Κεχαγιά: «Οσο πιο ψηλά γίνεται με τον Φάρο»

Ο Φάρος Κερατσινίου ξεκινά τη νέα αγωνιστική περίοδο, όντας στην Α1 Γυναικών. Οι νεοφώτιστες θα αντιμετωπίσουν τον Αθηναϊκό (15/10, 14:30) με τη Ζωή Κεχαγιά να μιλάει για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στη μεγάλη κατηγορία:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο περσινός στόχος της ανόδου επετεύχθη και από αύριο το όνειρο της συμμετοχής μας στην Α1 κατηγορία γίνεται πραγματικότητα. Ο Φάρος Κερατσινίου για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην Α1 και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν οι άνθρωποι του συλλόγου».

Για να συνεχίσει λέγοντας: «Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά όλες μας στη διάρκεια της προετοιμασίας με τους προπονητές μας και το τεχνικό επιτελείο και είμαστε έτοιμες να ξεκινήσουμε τη χρονιά στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αθηναϊκό. Δυστυχώς είχαμε μία σημαντική απώλεια, της Πωλίνας(Σταμπούρλου) αλλά θα προσπαθήσουμε και εγώ και οι συμπαίκτριες μου για το καλύτερο δυνατό».

Ερωτηθείσα για τον στόχο του Φάρου Κερατσινίου η Ζωή Κεχαγιά επισήμανε: «Στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο και θέλουμε, παίζοντας καλό μπάσκετ, να βάλουμε γερά θεμέλια ώστε η ομάδα μας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό μπάσκετ τόσο φέτος όσο και τα επόμενα χρόνια. Ο Φάρος έχει δείξει ότι όταν θέλει κάτι μπορεί με τη σωστή δουλειά και οργάνωση να το πετύχει. Είμαστε τυχεροί που και φέτος έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας βοηθούν όπως είναι ο Βαγγέλης Τσάπας και το διοικητικό συμβούλιο με πρωτεργάτη τον Πρόεδρό μας, Νίκο Πέτσα. Θέλουμε όλοι μαζί να ζήσουμε ανάλογες καλές στιγμές του παρελθόντος».

Τέλος, αναφορικά με τους φιλάθλους του Φάρου Κερατσινίου δήλωσε: «Ο κόσμος ελπίζουμε να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και να σταθεί στο πλευρό μας και φέτος. Χρειαζόμαστε τη στήριξη της πόλης μας για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και να πετύχουμε όλα όσα θέλουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια