Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία ο Εθνικός Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου

Σχετικά με το άρθρο για την αναμέτρηση του Εθνικού Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου με τον Αγιο Γεώργιο Νεοχωρούδας, από το ΔΣ του Εθνικού πήραμε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Οντας πιο κοντή ομάδα οι φιλοξενούμενοι ο μόνος τρόπος για να μας σταματήσουν ήταν το δυνατό και βρώμικο παιχνίδι κάτω από το καλάθι,  χτυπώντας όποιον παίκτη μας βρισκόταν εντός της ρακέτας και όλα αυτά με την ανέχεια των δυο κάκιστων διαιτητών οι οποίοι έβλεπαν μόνο προς την μια μεριά φάουλ. Αποτέλεσμα του αντιαθλητικού παιχνιδιού ήταν ο τραυματισμός τεσσάρων παικτών μας. Του Χουρίδη στον αγκώνα σε προσπάθεια που έβαλε καλάθι αλλά δεν πήρε το φάουλ  (ο αντίπαλος ζήτησε συγνώμη για το χτύπημα),  του Βατιάνη στο γόνατο ύστερα από αντιαθλητικό σπρώξιμο κάτω από το καλάθι ( για να μην πούμε για τις ατελείωτες σφαλιάρες στο πρόσωπο την ώρα της προσπάθειας κάτω από το καλάθι), του Παναγιωτίδη στο γόνατο ύστερα από σπρώξιμο και χωρίς υπόδειξη για φάουλ και του  Σταυρίδη με χτύπημα και τραυματισμό στο γόνατο. Πλην του Χουρίδη οι υπόλοιποι παίκτες θα χάσουν σίγουρα το επόμενο μάτς, με τον Βατιάνη να ενδέχεται να χρειαστεί περαιτέρω επέμβαση.

ΥΓ: Ο καθένας παίζει όπως μπορεί αλλά θα πρέπει να σταματήσει ο ρατσισμός κατά των ψηλών παικτών που δεν κερδίζουν φάουλ λόγω όγκου ούτε με αίτηση.  Συγχαρητήρια στον Αγιο Γεώργιο για την νίκη αλλά με φυσιολογική διαιτησία αμφιβάλλουμε αν θα τελείωνε έτσι το παιχνίδι, αν και η ευθύνη για τα παιχνίδια «ροντέο» δεν  υφίσταται στις ομάδες αλλά στους διαιτητές».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια