Τρίτη ξένη στον Πανιώνιο η Μιλίτσα Γιοβάνοβιτς

Καιρό τώρα η διεθνής Μαυροβούνια φόργουορντ Μιλίτσα Γιοβάνοβιτς, έκανε προπονήσεις στον Πανιώνιο αλλά έκανε ξαφνικά χθες την εμφάνισή της στον αγώνα Πανιώνιος Δάφνη Αγ. Δημ. όπου μάλιστα συνεισέφερε 13π. και 3/4 τριπ.

Η πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε προβλήματα με την μέση της πέρυσι και δεν μπόρεσε να βοηθήσει σαν κοινοτική τις «ερυθρόλευκες». Φέτος όμως έχει ανακάμψει και ο Τσίκληρας της εμπιστεύτηκε την θέση αφού φυσικά πήρε πρώτα το πράσινο φως από την διοίκηση του Πανιώνιου.

Η τριπλέτα Χίλι, Τζόνσον και Γιοβάνοβιτς αποτελεί ασφαλώς πολύτιμη λύση στην… φαρέτρα του Τσίκληρα και αλλάζει τους στόχους των «κυανερύθρων» που πέρυσι σώθηκαν κυριολεκτικά στο τελευταίο ματς των πλέϊ οφ κόντρα στον Αρη . Έτσι  ο Πανιώνιος έγινε η 7η στις 12 ομάδες της Α1 με τρεις ξένες (οι άλλες Ολυμπιακός , Αθηναϊκός , ΠΑΟΚ , Νίκη Λευκάδας ,Ολυμπιακός Βόλου -υπολογίζοντας και την Ταντουρόφσκα-   και εσχάτως Παναθλητικός). Με δύο ξένες είναι Φάρος Κεραρσινίου, Δάφνη Αγ. Δημητρίου, Πρωτέας Βούλας και Εσπερίδες ενώ καμία δεν έχει ο Παναθηναϊκός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια