Κυκλοφορούν από αύριο τα εισιτήρια διαρκείας του Ηρακλή

Η ΚΑΕ Ηρακλής 2017 ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου για τους αγώνες της ομάδας ανδρών στο "Ιβανώφειο".

«Οι τιμές των διαρκείας, που θα δώσουν τη δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο να είναι παρών σε κάθε Σαββατιάτικη γιορτή του μπάσκετ στο ιστορικό μας γήπεδο, παραμένουν οι ίδιες με πέρσι και είναι: 50 ευρώ για τα δύο πέταλα, 100 ευρώ για τη θύρα 2 (“μικρή” κερκίδα), 200 ευρώ (κεντρική θύρα, “επισήμων”), 500 ευρώ (VIP).

Με κεντρικό στόχο την επιστροφή της ομάδας μας εκεί που ανήκει, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες μας ετοιμάζονται για μια απαιτητική σεζόν, με πίστη και αισιοδοξία. Με τη στήριξή σας, η προσπάθεια τους θα έχει όλα τα εχέγγυα για την επιτυχία. Οι περσινοί κάτοχοι μπορούν να ανανεώσουν με κράτηση τις θέσης τους, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Ιβανώφειο, σε ώρες και ημέρες εργάσιμες, και στα γραφεία του Γ.Σ. Ηρακλής, στο Κατσάνειο, τηλ. 2310207715. ΗΡΑΚΛΗΣ Ο ΛΑΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΥΝΑΤΟΣ», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια