Πήρε ρεβάνς για το κύπελλο ο Παναθλητικός

Ο Παναθλητικός πήρε ρεβάνς της ήττας του στο κύπελλο στον Βόλο με νικηφόρα πρεμιέρα 57-54 επί του Ολυμπιακού Βόλου στο Επταπύργιο.

Οι γηπεδούχες είχαν εξ αρχής το προβάδισμα αλλά απούσης για μια ακόμη φορά της Σταυρίδου δεν μπόρεσαν να το διευρύνουν και να το κάνουν ασφαλείας με αποτέλεσμα να μπει στο ματς στο φινάλε η ψυχωμένη φιλοξενούμενη χωρίς όμως να προλάβει.

O Παναθλητικός πέραν των δύο ξένων Ρισέ και Χέϊμπεν είχε και τρίτη ξένη την επίσης Αμερικανίδα Ρέϊβεν Μπάνστον  (αγνώστων λοιπών στοιχείων ακόμη και  στον Γαλάνη γράφτηκε λάθος !!!) που όμως αγωνίστηκε ελάχιστα αφού είχε ελάχιστα 24ωρα έρθει στην Ελλάδα. 

Ο Ολυμπιακός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα επιθετικά αλλά τηρουμένων των αναλογιών έχασε μια καλή ευκαιρία να κλέψει μια σπουδαία νίκη. Εξίσου άστοχος ήταν όμως και ο Παναθλητικός.

Διαιτητές: Μελανίδης, Μπακάλης
Δεκάλεπτα: 21-15, 33-25, 44-36, 57-54
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ατακτίδης): Χαιριστανίδου 13, Γράψα, Κιλαζίδου, Κυρατζή 7 (1), Σύρρα 8, Κατωπόδη, Νάστου 1, Χέμπεν 8 (2), Μπαγκτσον, Γκλεζάκη, Ριτς 20 (1)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης): Κυριατζίδου 3, Παγκαλίδου, Γαλιατσάτου, Ταντουρόφσκα 6 (2), Σουλτάνη 6, Τότση, Άντριους 18 (1), Ζέρβα 2, Ζίτη, Φέρμπανκς 4, Κωτούλα 6, Δεληγιάννη 9.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια