Πάνω από 800 παιδιά σε Ρέθυμνο και Σκούταρι για τα τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ-Φωτορεπορτάζ

Δύο ιδιαίτερα επιτυχημένα τουρνουά MILKO 3X3 φιλοξενήθηκαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε στο Ρέθυμνο και στο Σκούταρι Σερρών με περισσότερα από 800 παιδιά να παίρνουν μέρος και να περνάνε το διήμερό τους παίζοντας μπάσκετ.

Όλα τα παιδιά ακολούθησαν το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Στο Σκούταρι πήραν μέρος 416 παιδιά και νικητές των διαγωνισμών ήταν ο Κωνσταντίνος Μαλιχετούδης (ελεύθερες βολές) και ο Γιώργος Βασιλήας (τρίποντα). Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σερρών, Πέτρος Αγγελίδης, η διευθύντρια του ΚΕΔΗΣ, Βούλα Ιωαννίδου και του ΚΔΑΠ Αθηνά Αδαμίδου και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Στο Ρέθυμνο πήραν μέρος 420 παιδιά στο MILKO 3X3. Νικητές στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Εμμανουήλ Φουρναράκης (Δημοτικό) και ο Λεωνίδας Ματθαιουδάκης (Γυμνάσιο-Λύκειο) και στον διαγωνισμό τριών πόντων ο Δράκος Κλάδος (Δημοτικό) και ο Βαγγέλης Χριστοδουλάκης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο πρόεδρος Ρεθύμνου και εκπρόσωπος του MILKO Ηρακλής Μανουκαράκης και οι εκπρόσωποι του αθλητικού οργανισμού Ναπολέων Σκουλούδης και Γρηγόρης Τσόγκας.

Το επόμενο διπλό ραντεβού έχει ήδη κλειστεί στη Θήβα (Αύλειος Χώρος Δημοτικού Σταδίου) και στη Νεάπολη (Αύλειος Χώρος 1ου Δημοτικού Σχολείου) στις 4 και 5 Νοεμβρίου.

Τα τουρνουά MILKO 3X3 σου λένε «Πίστεψέ το» και έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώνονται με υποστηρικτές την GSA και την Spalding και τη σημαντική συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά MILKO 3X3 στο Ρέθυμνο https://www.facebook.com/pg/HellenicBasketBallFederation/photos/?tab=album&album_id=1137207226409329







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια