Τι δήλωσαν Κασικτσόγλου και Κουφογιάννη για τη νίκη του ΟΑ Χανίων επί του ΓΑΣ Καλυβίων για την Α2 γυναικών-Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Την μεγάλη τους ικανοποίηση για τη νίκη επί του ΓΑΣ Καλυβίων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επισήμαναν στις δηλώσεις τους, ο προπονητής Μιχάλης Κασικτσόγλου και η κορυφαία παίκτρια για τον ΟΑΧ σε αυτό το παιχνίδι, Ηρώ Κουφογιάννη.

Ο Μιχάλης Κασικτσόγλου σημείωσε ότι, «κάθε νίκη για μας είναι σημαντική γιατί έχουμε σαν στόχο τη σωτηρία, άρα ό,τι βαθμούς κερδίζουμε έχουν την ίδια σημασία. Τώρα, ότι αυτή η νίκη που πετύχαμε είναι επί μίας ομάδας που πάει, ξεκάθαρα, για άνοδο, αυτό μας δίνει ψυχολογία για να συνεχίσουμε την πολύ δύσκολη χρονιά που έρχεται. Τα κορίτσια έπαιξαν με απίστευτη ψυχή και όπως είπαμε και στα αποδυτήρια, το θέμα είναι να πιστέψουμε στον εαυτό μας και την ομάδα μας, κάτι που έκαναν πράξη. Σίγουρα, εκμεταλλευτήκαμε και την απουσία της Αυτζή που είναι η καλύτερη παίκτρια της άλλης ομάδας».

Σχετικά με την παρουσία του κόσμου στο κλειστό του Κλαδισού, ο κ. Κασικτσόγλου τόνισε τα εξής: «Ο κόσμος που ήρθε μας βοήθησε. Θέλουμε όλο το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά μας και τον θέλουμε όχι μόνο μετά από νίκες, αλλά στα δύσκολα γιατί ναι μεν τώρα κερδίσαμε μία μεγάλη ομάδα της κατηγορίας, αλλά η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη και θέλουμε τη στήριξη στα δύσκολα».

Από την πλευρά της, η Ηρώ Κουφογιάννη, η οποία έδειξε ευτυχισμένη για τη δική της παρουσία στο παιχνίδι αλλά και για τη νίκη της ομάδας της, τόνισε τα εξής: «Ηταν μία νίκη που τη χρειαζόμασταν σε αυτή την πρεμιέρα του πρωταθλήματος για να ανέβει η ψυχολογία μας. Καταφέραμε να την πετύχουμε απέναντι σε μια ομάδα που πάει για άνοδο».






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια