Πλήθος παιδιών στη Γαλάτιστα για το τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ

Η Γαλάτιστα της Χαλκιδικής φιλοξένησε το περασμένο Σαββατοκύριακο (9-10 Σεπτεμβρίου) το τουρνουά MILKO 3X3 που αποτελεί τον δεύτερο σταθμό της Β’ Περιόδου του 2017.

Στην Γαλάτιστα έλαβαν μέρος 160 παιδιά (128 αγόρια και 32 κορίτσια). Νικητής στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Λευτέρης Λιοτόπουλος και στο διαγωνισμό τριών πόντων ο Μάριος Μεσσηνιώτης. Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του ΑΟ Γαλάτιστας, Βασίλης Μαλάκος, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας αλλά και τοπικοί παράγοντες.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 της Ε.Ο.Κ. θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα παιδία που συμμετέχουν στα τουρνουά κερδίζουν αναμνηστικά δώρα και διεκδικούν μεγάλα έπαθλα από το MILKO.

Η υποστήριξη της G.S.A., της Spalding και της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι σημαντική, όπως σημαντική για όλους εμάς είναι η δική σου παρουσία στο MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 της Ε.Ο.Κ.

Αναλυτικές πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr  και στην ιστοσελίδα του MILKO www.milko.gr

Το πρόγραμμα του τουρνουά

 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ           ΝΟΤΟΣ                ΒΟΡΡΑΣ

16-17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ   ΠΑΡΟΣ                 ΠΕΥΚΑ
23-24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ   ΒΟΛΟΣ                 ΣΚΥΔΡΑ
30/9-1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ      Ν. ΣΜΥΡΝΗ         ΛΕΥΚΩΝΑΣ
7-8  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ           ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ    ΚΑΡΔΙΤΣΑ
14-15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ       ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
21-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ       ΡΕΘΥΜΝΟ            ΣΚΟΥΤΑΡΙ
4-5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ          ΘΗΒΑ
11-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ      ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Δείτε τις φωτογραφίες από το τουρνουά


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια