Αφιέρωμα στη Μάλτση από την FIBA

H FIBA έκανε αφιέρωμα στις ομάδες του Α’ Ομίλου του EuroCup στον οποίο βρίσκεται και ο Ολυμπιακός. Και η κεντρική της φωτογραφία έχει ελληνικό χρώμα, καθώς η αθλήτρια που επέλεξε η Διεθνής Ομοσπονδία δεν είναι άλλη από την αρχηγό της Εθνικής Ομάδας, Εβίνα Μάλτση.

Η Μάλτση ξεχωρίζει ανάμεσα στις αθλήτριες που έχει επιλέξει η FIBA περιμένοντας να πρωταγωνιστήσουν σε έναν όμιλο, όπου εκτός από τον Ολυμπιακό βρίσκονται η ΤΤΤ Ρίγα, η Μπεσίκτας και η Γκορζόφ. «Η θρυλική Ελληνίδα σταρ δεν έχει πρόθεση να κρεμάσει τα παπούτσια της και θα αναλάβει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να αντεπιτεθεί μετά τον περσινό αποκλεισμό, κάνοντας το βήμα παραπάνω και να περάσει από την φάση των ομίλων. Η Μάλτση έζησε την… αναγέννηση με την Ελλάδα στο Ευρωμπάσμετ 2017».

Στο αφιέρωμα θέση βρήκε και μία ακόμη αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Μίρνα Μάζιτς: «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Μάζιτς θα μπορούσε να είναι μία από τις πιο υποτιμημένες παίκτριες του ευρωπαϊκού μπάσκετ στο post. Η αθλήτρια από την Κροατία είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, καθώς ήταν δύναμη προερχόμενη από τον πάγκο για την Agu Spor. Τώρα μπορεί να έχει έναν ακόμη πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα της ομάδα».

Θέση στο αφιέρωμα είχαν ακόμη η Μία Σπένσερ (Γκορζόφ), η Σαϊλάνι Πέντι (ΤΤΤ Ρίγα), η Αναμαρία Πρέζελι (Γκορζόφ), η Γκούντα Μπάσκο Μελνμπάρντε (ΤΤΤ Ρίγα), η Μπερνίς Μόσμπι (Μπεσίκτας) και η Σεβγκί Ουζούν (Μπεσίκτας).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια