Φιλική νίκη στην Πρέβεζα για τον Χαρίλαο Τρικούπη-Φωτορεπορτάζ

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε χθες το απόγευμα η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου εκτός έδρας κόντρα στην Νικόπολη Πρέβεζας. Αν και το αποτέλεσμα έχει μικρή σημασία ο «Χαρίλαος» επικράτησε με 67-54. Το παιχνίδι αυτό αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες του να ξεφύγουν από τις καθημερινές σκληρές προπονήσεις και να αρχίσουν σιγά σιγά να μπαίνουν σε αγωνιστικό ρυθμό ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που πλησιάζουν.

Ο κόουτς Γιάννης Δημητριάδης είχε στη διάθεση του 13 παίκτες και πήραν όλοι χρόνο συμμετοχής. Απουσίασαν για διαφορετικούς λόγους οι Ξηρός, Τριπολίδης Γ. και Τσαπατώρης. Αν και είναι ακόμη νωρίς και οι παίκτες είναι κουρασμένοι και… πιασμένοι από τη προετοιμασία έδειξαν διάθεση και έβγαλαν αρκετή ενέργεια τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα με το πρόσημο να είναι θετικό μετά το χθεσινό πρώτο φιλικό.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης ευχαριστεί θερμά την ομάδα της Νικόπολης Πρέβεζας για τη φιλοξενία και να της εύχεται καλή τύχη και καλή πορεία στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Επόμενα φιλικά για την ομάδα του Μεσολογγίου το προσεχή Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου κόντρα σε Έσπερο Α.Ο.Π.Α (εκτός έδρας) και Ε.Α.Π (εντός έδρας) αντίστοιχα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια