Λύμουρα: «Να βγουν οι μικρές μπροστά»

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους της Λευκάδας, έκανε η διεθνής με την Εθνική Ελλάδας γκαρντ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Λολίτα Λύμουρα, που μίλησε για το τουρνουά, την Εθνική και για το πρωτάθλημα της Α1.

Οι εντυπώσεις από το τουρνουά:

« Ήταν ένα δυνατό τουρνουά και αυτό φάνηκε από τα σκορ σε όλα τα παιχνίδια, που έληξαν στον… πόντο. Ηταν πάρα πολύ κάλο για την προετοιμασία και συνεχίζουμε».

Θεωρείς μετά την επιτυχία της Εθνικής, το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό και θα προσελκύσει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο:

«Το εύχομαι αυτό και ελπίζω να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο για να μην παίζουμε μεταξύ συγγενών και φίλων. Η επιτυχία της Εθνικής, θα είναι μεγαλύτερη επιτυχία, ώστε να φέρει καινούργια παιδιά στο άθλημα.

Από εκεί και πέρα για μένα ο Ολυμπιακός ήδη έχει πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό είναι πολύ κακό για εμάς, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Να του ευχηθώ και καλή επιτυχία και στο Γιούροκαπ, αλλά από εκεί και πέρα όλες οι ομάδες πιστεύω ότι είναι ίσες. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κάνουμε μια καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρυσι, είναι η τετράδα».

Αν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι για να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, με την εμπειρία σου, τι πιστεύεις πως είναι:

«Οι τρεις ξένες ναι μεν είναι καλές για το επίπεδο της Α1, αλλά για μένα πρέπει, όπως χαίρομαι να βλέπω την Τσινέκε, που είναι το μέλλον του γυναικείου μπάσκετ, να παίζει στη Λευκάδα και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, να φανούν από… κάτω κορίτσια, ώστε να έχουν ενεργό ρόλο και οι μικρές να βγουν μπροστά».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια