Συνεχίζεται η συνεργασία ΠΑΟΚ και Ελληνικού Κολεγίου-Στις εγκαταστάσεις του σχολείου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου-Φωτορεπορτάζ

Μία σχέση εμπιστοσύνης, η οποία υφίσταται εδώ και αρκετά χρόνια μεταξύ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του Ελληνικού Κολεγίου συνεχίζεται και φέτος με την παροχή υποτροφιών που εξασφαλίζουν την ακαδημαϊκή μόρφωση των αθλητών του συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ο προπονητής της ομάδας  Ηλίας Παπαθεοδώρου, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κολεγίου στην περιοχή της Θέρμης και συναντήθηκε με την Έμυ Φουντά (Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου), αλλά και με την Ιωάννα Φουντά (εκπρόσωπο του Ελληνικού Κολεγίου).

Τον προπονητή του ΠΑΟΚ υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης του Ελληνικού Κολεγίου Πέτρος Φουντάς που επεσήμανε πως... «αυτή η συνεργασία που έχουμε με χαρά με τον ΠΑΟΚ εδώ και αρκετά χρόνια είναι πολύ σημαντική και δεν μετριέται σε χρήματα...»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με την ευκαιρία της παρουσίας του στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κολεγίου, επισκέφθηκε και το κλειστό γήπεδο μπάσκετ (διακρίνεται σε φωτογραφία μαζί με τον Νίκο Δεμερτζή...) στο οποίο προπονούνται τμήματα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της «ευχαριστεί το Ελληνικό Κολέγιο για την εποικοδομητική συνεργασία όλων αυτών των ετών και την ακαδημαϊκή υποστήριξη των αθλητών του συλλόγου».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια