Θετικά δείγματα από το πρώτο φιλικό των γυναικών του ΠΣ Ευκαρπίας-Φωτορεπορτάζ

Θετικά τα πρώτα δείγματα των γυναικών του ΠΣ Ευκαρπίας στο πρώτο της φιλικό χθες στη Θέρμη με την τοπική ομάδα.  Αν και δεν μετρήθηκε επίσημα σκορ, ο ΠΣ Ευκαρπίας έφυγε νικητής από τον αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Αρχικά οι παίκτριες του ΠΣ Ευκαρπίας άργησαν να βρουν τα πατήματά τους στο γήπεδο, γρήγορα όμως άρχισαν να λειτουργούν σαν ομάδα υπό τις οδηγίες της κόουτς Τάνιας Σταϊκοπούλου, δείχνοντας ότι είναι θέμα χρόνου να αποκτήσουν την απαραίτητη ομοιογένεια  και να συνθέσουν ένα ισχυρό σύνολο.

Θετικά ήταν τα μηνύματα και από τις κορασίδες του συλλόγου που φέτος προωθούνται στην πρώτη ομάδα ώστε να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Θερμαϊκού Θέρμης για την φιλοξενία και τους περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα στο δικό μας γήπεδο για να ανταποδώσουμε», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΣ Ευκαρπίας.

Τέλος, σήμερα Παρασκευή,  η ομάδα του ΠΣ Ευκαρπίας θα δώσει νέο φιλικό αγώνα στο ΔΑΚ Ευκαρπίας με την ομάδα των νεανίδων του Αρη στις 20:30.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια