Δεύτερη νίκη και πρωτιά για τις γυναίκες του Ολυμπιακού στο τουρνουά της Ραγκούτσα- Καπογιάννη: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»-Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα με τη Νάπολι

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της επί Ιταλικού εδάφους  η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε με 65-49 της Νάπολι και έκανε το δυο στα δυο παίρνοντας την πρωτιά στο τουρνουά της Ραγκούσα.

Ισορροπημένο το ξεκίνημα για τις δυο ομάδες που πήγαιναν πόντο πόντο στο πρώτο δεκάλεπτο (20-20). Από τη δεύτερη περίοδο οι «ερυθρόλευκες» πάτησαν το πόδι γκάζι και ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων. Διατηρώντας το ρυθμό τους σε σταθερά καλό επίπεδο πήραν άνετα τη νίκη και μαζί και την πρώτη θέση του τουρνουά.

Ο Ολυμπιακός την τρίτη μέρα της διοργάνωσης έχει ρεπό καθώς αγωνίζονται μεταξύ τους οι δυο Ιταλικές ομάδες (Ραγκούσα-Νάπολι). Άντερσον, Καλτσίδου, Μακόλι και Μάλτση τελείωσαν την αναμέτρηση με διψήφιο αριθμό πόντων πετυχαίνοντας 16, 12, 11 και 10 πόντους αντίστοιχα. Η Αμερικανίδα σέντερ μάζεψε και 6 ριμπάουντ ενώ η Όλγα Χατζηνικολάου μοίρασε 7 τελικές πάσες και μάζεψε και 5 ριμπάουντ.
 
Δεκάλεπτα: 20-20, 29-39, 43-56, 49-65
ΝΑΠΟΛΙ (Μολίνο): Ντι Μπατίστα, Παστόρε, Χάρμον 12, Χρουσκάκοβα 13, Ντάσιτς 12, Γέμελος 10, Ντε Κασάν 2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καπογιάννη): Μάζιτς 7, Σταμάτη 2, Χατζηνικολάου 2, Μάλτση 10, Άντερσον 16, Μακόλι 11, Σπυριδοπούλου 3, Κοσμά 2, Καλτσίδου 12

Καπογιάννη: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

«Είναι μια ακόμα νίκη για εμάς εναντίον της Νάπολι που είναι μια σχετικά καλή ομάδα. Θεωρώ ότι παίξαμε στην επίθεση μας πολύ καλύτερα σήμερα από ότι χτες. Η ομάδα δεν είχε πολύ ενέργεια καθώς ήταν και η κούραση αλλά γενικά η εικόνα μας ήταν πολύ καλύτερη από χτες αγωνιστικά. Στο μόνο που κολλήσαμε ήταν η ζώνη στο τέλος. Εμείς δεν έχουμε δουλέψει εναντίον ζώνη;, τώρα έχουμε βάλει κάποια plays και η ομάδα είχε σύγχυση αλλά σε γενικές γραμμές και πάλι το διαχειριστήκαμε καλά. Διαβάσανε τις φάσεις μεμονωμένα με το ταλέντο τους και σπάσαμε και τη ζώνη. Είναι ένα πολύ θετικό συμπέρασμα από τα δυο φιλικά για το που βρίσκεται η ομάδα. Που βρισκόμαστε από τακτική, πως πάμε στην τακτική που έχουμε βάλει, αν πρέπει να αλλάξουμε ή όχι κάτι. Γενικά είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και μόνο θετικά έχουμε να πούμε. Γενικά σήμερα παίξαμε απέναντι σε κοντά σχήματα και στην ψηλή τους αλλά και στις άλλες που υπολειπόμασταν παίξαμε πολύ καλή άμυνα από μπροστά και δώσαμε πολύ ωραίες βοήθειες και δεν φάνηκε καν αυτό το μις ματς».




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια