Τσίμπος και Τζελέτας οι συνεργάτες του Δαμαλή στον ΚΣ Γέφυρας

Μετά τη σημαντική προσθήκη του Αργύρη Σιώπη στο ρόστερ του, ο ΚΣ Γέφυρας ανακοίνωσε και τους συνεργάτες του Γιάννη Δαμαλή.

Ο Χρήστος Τσίμπος θα είναι ο άμεσος βοηθός του Γιάννη Δαμαλή στην ομάδα καθώς γνωρίζονται ήδη πολύ καλά από τον Ηρακλή. Η ομάδα έχει προγραμματίσει ο βοηθός της αντρικής ομάδας να έχει επαφή και με την ακαδημία του συλλόγου στην οποία θα δοθεί από φέτος ιδιαίτερη προσοχή και σημασία.

Ο Απόστολος Τζελέτας θα είναι ο γυμναστής της ομάδας στον οποίο ο Γιάννης Δαμαλής έχει πλήρη εμπιστοσύνη και θα αναλάβει τον ετήσιο προγραμματισμό της φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης της ομάδας. Ο Απόστολος Τζελέττας είναι πρώην χρυσός Βαλκανιονίκης αθλητής και νυν προπονητής στίβου με αρκετούς αθλητές στην Εθνική ομάδα και πολλούς τίτλους στο ενεργητικό του.

Έχει διατελέσει υπεύθυνος εκγύμνασης πολλών συλλόγων όπως ΜΑΣ Μαντουλίδης, Άρης, Ηρακλής και άλλες. Σε ατομικό επίπεδο έχει γυμνάσει πολλούς μπασκετμπολίστες υψηλού επιπέδου όπως ο Αλέξανδρος Βεζέγκοφ, Κουζέλογλου, Σλαφτσάκης, Χριστοδούλου και άλλους. Ο ΚΣ Γέφυρας τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή χρονιά με επιτυχίες.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια