Υψηλές προσδοκίες για τη Δόξα Ασσήρου-Τι δήλωσε ο Βασίλης Πρασσάς

Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ ΕΚΑΣΘ, η Δόξα ως νεοφώτιστη έχει βάλει ψηλά τον πήχη και όλοι στην Άσσηρο αισιοδοξούν ότι η πρώτη παρουσία της ομάδας θα συνοδευτεί από μια πολύ καλή πορεία.

Η Δόξα έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από τις δύο προηγούμενες χρονιές όπου αναδείχτηκε υπερπρωταθλήτρια στην Γ2 και στην Γ1 ΕΚΑΣΘ, αλλά τη φετινή χρονιά όλοι γνωρίζουν ότι οι δυσκολίες είναι μεγάλες. Σε αυτές προστέθηκε και η αποχώρηση του ηγέτη και αρχηγού της ομάδας Δημήτρη Μουτσιαρά ο οποίος αποτελεί τη μεγάλη φετινή απώλεια.

Η παραμονή στον πάγκο του Βασίλη Πρασσά, γέμισε με αισιοδοξία άπαντες. Η αισιοδοξία αυτή μεγάλωσε με τις καλές προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ. Έτσι μετά την ανανέωση των Γουνιώτη, Παλέντζα, Μαύρου, Πεφτίτση, Ζουρναρόπουλου, αποκτήθηκε ο νεαρός Σωτήρης Καραποστολάκης ο οποίος κατάγεται από την περιοχή, ο Σεραφείμ Κωστόπουλος από το Ωραιόκαστρο, ενώ σημαντική ενίσχυση επήλθε στην περιφέρεια με την απόκτηση του Φώτη Καραλή (29 ετών, 1.93) ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από αυτές τις κατηγορίες.

Τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών αποκτήθηκε με υποσχετική από τον ΚΣ Γέφυρας και ο 21χρονος Δημήτρης Ταραμάς ο οποίος μετά από μια πετυχημένη παρουσία στην Β΄ Εθνική αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στην φετινή Δόξα. Η προσθήκη του Ταραμά έγινε για να καλύψει την ξαφνική αποχώρηση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, του Βασίλη Τζιοβάρα.

Βέβαια το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε με την απόκτηση του Δημήτρη Δεληγιάννη (35 ετών, 1.88) από τον Αία Ευόσμου. Ενός play maker με πολύχρονη παρουσία στις Εθνικές κατηγορίες και τεράστια ικανότητα τόσο στην οργάνωση όσο και στο σκοράρισμα της ομάδας.

Οι κινήσεις αυτές έφεραν ενθουσιασμό στον φίλαθλο κόσμο της Δόξας και αναμένεται και τη φετινή χρονιά η ομάδα να έχει τη στήριξη τους. Άλλωστε το κλειστό του Λαγκαδά, αποτελεί και τη δύναμη της Δόξας Ασσήρου και σίγουρα θα αποτελεί μια δύσκολη έδρα για τις δυνατές ομάδες της Β΄ΕΚΑΣΘ.


Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Πρασσάς, με αφορμή την έναρξη της σεζόν τόνισε: «Η παρουσία μας για πρώτη φορά στην Β΄ΕΚΑΣΘ δεν θα περάσει απαρατήρητη. Η ομάδα θα είναι άκρως ανταγωνιστική παρότι νεοφώτιστη. Η διοίκηση έδειξε εμπράκτως ότι έχει όνειρα για αυτή την ομάδα. Έχουμε ένα σύνολο με έμπειρα αλλά και νεαρά παιδιά και θέλουμε να παίξουμε καλό και κυρίως επιθετικό και ελκυστικό μπάσκετ. Θέλουμε και είμαστε σίγουροι ότι ο φίλαθλος κόσμος της Ασσήρου θα σταθεί και πάλι δίπλα μας όπου και να παίζουμε. Ναι σίγουρα υπάρχουν ομάδες φαβορί όπως η Ελπίδα Αμπελοκήπων και ο Όλυμπος Κορδελιού που ενισχύθηκαν σημαντικά όπως και η ΕΚ Σταυρούπολης που έρχεται από την Α΄ ΕΚΑΣΘ. Σίγουρα υπάρχουν δυνατές έδρες όπως το Άδενδρο, ο Δρυμός, ο Άγιος Αθανάσιος, το Ασβεστοχώρι. Θεωρώ ωστόσο ότι κι εμείς αν έχουμε υγεία και δουλέψουμε μεθοδικά μπορούμε να δούμε όλες τις ομάδες στα μάτια. Καλή χρονιά λοιπόν και περιμένουμε τους φιλάθλους μας την Παρασκευή στον Λαγκαδά για να ξεκινήσουμε θετικά την χρονιά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια