Φιλική νίκη των γυναικών του ΠΑΟΚ στην γιορτή για την επιστροφή του Πανσερραϊκού στα εθνικά πρωταθλήματα-Φωτορεπορτάζ από τις βραβεύσεις και δηλώσεις της Τούλας Μαγαλιού

Ένα πολύ σπουδαίο φιλικό παιχνίδι έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων. Ο Πανσερραϊκός υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ γιορτάζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο την επιστροφή του στα εθνικά πρωταθλήματα. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο ΔΑΚ Σερρών και παρακολούθησε την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να σημειώνει τη φιλική νίκη με 49-82.

Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του Πανσερραϊκού βράβευσε για τη προσφορά τους στο άθλημα τη διεθνή παίκτρια του ΠΑΟΚ, Λολίτα Λύμουρα (η τιμητική πλακέτα δόθηκε στη παίκτρια από τον παλαίμαχο διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιώργο Μακαρά, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ) και τη Σερραία αθλήτρια του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, με «κόκκινο» παρελθόν, Τούλα Μαγαλιού (τη τιμητική πλακέτα έδωσε στη καλαθοσφαιρίστρια ο έφορος του Πανσερραϊκού, Νίκος Τατιτζικίδης), ενώ αναμνηστικό κύπελλο για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία έλαβαν από τον παράγοντα των «κόκκινων», Χρήστο Παπαδόπουλο, η Λία Πελτέκη και η Λένια Κουτούση. Οι «λιονταρίνες» προτού γίνει το τζάμπολ πρόσφεραν στις «ασπρόμαυρες» σακούλες με δώρα.

Αναφορικά με την εικόνα του παιχνιδιού στο πρώτο δεκάλεπτο το συγκρότημα του Κώστα Δώδου αιφνιδίασε τις Θεσσαλονικιές (11-10 στο 4'). Όταν όμως ο ΠΑΟΚ βρήκε τα πατήματά του στο παρκέ μπήκε στη θέση του οδηγού (14-28). Το δεύτερο δεκάλεπτο έκλεισε με 24-47. Η τρίτη περίοδος έληξε 34-64 και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 49-82. Διαιτητές: Τσακιρίδης - Νέδογλου Ζ.
Πανσερραϊκός (Δώδος): Μανάφη 3 (1), Τσάντα 6, Πελτέκη 18 (3), Κουτούση 15, Νασιάκου 3 (1), Γκανάτσιου 4, Σιάκκα, Γκέκα, Σιδερίδου, Πίπα, Μπακιρτζίδου, Χύσσα, Γιαουράκη.
ΠΑΟΚ: Λύμουρα 14 (4), Μαγαλιού 5 (1), Αθανασιάδου 8, Κουλουμπή 8, Ταρπάγκου 6, Κωτούλα 7, Καρακούλα 8, Αλμπάνεζ 11 (2), Στεργίου 3, Κατσαμούρη 2, Τράντα 9 (1).

To «παρών» στον αγώνα έδωσε και ο «Λεοντόκαρδος», ενώ στο ημίχρονο έγιναν κληρώσεις δώρων για τους φιλάθλους (10 οπαδοί του ΠΑΟΚ υποστήριξαν τον Δικέφαλο με συνθήματα).
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια