Ανετη πρόκριση στο κύπελλο ΕΚΑΣΘ ανδρών για τον Αγιο Νικόλαο Καλαμαριάς- Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Χάρη Μεσσηνιώτη

Εχοντας προβάδισμα από την αρχή του αγώνα ο Αγιος Νικόλαος Καλαμαριάς επικράτησε της Αγχιάλου με 58-41 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ανδρών της ΕΚΑΣΘ.  Ο υπερπρωταθλητής της Γ2 την περσινή σεζόν, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Δεκάλεπτα: 17-8, 27-21, 41-35, 58-41
Διαιτητές:  Καρμπά-Τέγος
Αγιος Νικόλαος Καλαμαριάς (Μανιατης): Μακαρονης 4, Ναζιρης 16, Σιουγγαρης 8, Χατζημιχαηλ 2, Μπιλλης 10, Διαμαντοπουλος, Βουτσινας 5(1), Σλατανος 4,  Καλαφατης 9(1), Μιχος.
Αγχιαλος(Χατζηερεμιας): Ιωαννιδης 10(2), Ρωσσιδης 2, Πρωτογεροπουλος 3, Κετανης 3(1), Χατζηερεμιας 1, Ταλλης 2, Πρεβεζιανος 10(2), Αντζελ, Καραγιαννιδης 4, Τρακασαρης 6(1).

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Χάρη Μεσσηνιώτη

Ο Άγιος Νικόλαος Καλαμαριάς απέστειλε ένα ευχητήριο μήνυμα για τον περσινό του παίκτη  Χάρη Μεσσηνιώτη που ήταν ένας από τους συντελεστές της ανόδου στην Γ1, ο οποίος στα ματς για τον υπερπρωταθλητή χτύπησε στον ώμο του και όλο το καλοκαίρι ταλαιπωρήθηκε. Την Τετάρτη που μας πέρασε έκανε επέμβαση στον «Κυανό Σταυρό» και ήταν πετυχημένη. «Το ΔΣ της ομάδας και η συμπαίκτες του την περσινή σεζόν του εύχονται περαστικά και γρήγορα στα γήπεδα», αναφέρει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια