Τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του Κυριάκου Παπαδόπουλου-Φωτορεπορτάζ από τη δεύτερη μέρα του τουρνουά που διοργάνωσε ο Ναύαρχος Βότσης

Ήταν όλοι εκεί ... Συγγενείς, φίλοι, συμπαίκτες ... Όλοι εκεί για τον Κυριάκο.  Μια γιορτή για να τον τιμήσουν όπως του αξίζει  και που θέλουν να την καθιερώσουν κάθε χρόνο όλο και καλύτερα.

Με όμορφα παιχνίδια  και όμορφες στιγμές, ολοκληρώθηκε το πρώτο τουρνουά Κυριάκος Παπαδόπουλος που διοργάνωσε ο Ναύαρχος Βότσης, ο οποίος ανακηρύχτηκε τυπικά πρωταθλητής καθώς κέρδισε την ΑΕΕΤ στον τελικό, κάτι το οποίο έχει μικρή σημασία.

Κρόνος Ευόσμου , Ερμής Καλαμαριάς , Ναύαρχος Βότσης και ΑΕ Ελπίδα Τούμπας τίμησαν την μνήμη του.  Ο μικρός Φίλιππος έκανε τις απονομές μέσα σε ζεστό χειροκρότημα και ο πρόεδρος του συλλόγου έδωσε τιμητικές πλακέτες στην σύζυγο και την μητέρα του Κυριάκου.

Ο προπονητής των διοργανωτών Τάσος Μανωλόπουλος ανάρτησε τα εξής:

« Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας και δώσατε το παρόν αυτές τις δύο μέρες ... Ότι και να πω είναι λίγο ... Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς ... Ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου με την υπόσχεση να γίνει θεσμός και κάποια στιγμή ο μικρός Φίλιππος να συμμετέχει και αυτός σαν αθλητής όπως θα ήθελε να τον καμαρώσει και ο μπαμπάς του.

Υ.Γ.: Ευχαριστώ θερμά την εταιρεία CrossOver Basketball για την βοήθεια της στο ντύσιμο των ομάδων και την διοίκηση της Μίκρας για την παραχώρηση του γηπέδου για αυτό τον σκοπό . Την ΕΚΑΣΘ και την ΚΕΔ για τους διαιτητές και όλους τους συνεργάτες μου που έτρεξαν για την γιορτή μας».



















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια