Πρόκριση στον… πόντο για τις γυναίκες του Αρη

Εχοντας ένα καλό και ένα κακό ημίχρονο, ο Αρης κατάφερε να επικρατήσει στο τέλος με 53-52 της Ολύμπια Λάρισας και να εξασφαλίσει την πρόκριση στην τρίτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕ Πυλαίας.

Οι «κίτρινες» ξεκίνησαν εντυπωσιακά τον αγώνα, εκμεταλλευόμενες την απουσία της Κουτσουνούρη των Θεσσαλών(είχε κοινωνική υποχρέωση), αλλά και την πολύ καλή απόδοση της Κωστανάκη και έφθασαν να προηγούνται με 12 πόντους (32-20) στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι Λαρισαίες με επιθετικές αιχμές τις Σολωμού και Σουλιώτη, κατάφεραν αν μειώσουν το σκορ και να κάνουν το παιχνίδι ντέρμπι στο τέλος. Η Βεντούρα με μία βολή έγραψε το τελικό σκορ, καθώς στη συνέχεια πήρε το ριμπάουντ μετά τη δεύτερη χαμένη, όμως οι συμπαίκτριές της αλλά και οι αντίπαλες δεν κατάφεραν να πετύχουν καλάθι.

Δεκάλεπτα: 13-8, 32-20, 43-39, 53-52
Διαιτητές: Εκίζογλου-Λαδάς
ΑΡΗΣ(Κουλακιώτης-Ξενίδης): Σικαλίδου 2, Μπουντούκα 5, Γράψα 9(2), Κωστανάκη 17(5), Βαντσιούρη, Αντωνιάδου 10, Γκρίτζαλη 2, Βεντούρα 8, Πλατσά, Γκομπεντζισβίλι.
ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ(Λότφι): Μιχαηλίδου, Δολαψάκη, Σολωμού 13(1), Σουλιώτη 12, Ντριστέλλα 9, Παπαστεργίου 6(2), Λιάσκου 3(1), Μπενέκη 9(1), Κουζάλη. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια