Θετικά συμπεράσματα από το «2nd International Olympiacos Tournament» για τις γυναίκες του Ολυμπιακού

Αρκετά χρήσιμα και θετικά συμπεράσματα βγήκαν για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας γυναικών του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση του «2nd International Olympiacos Tournament» που διεξήχθη το τριήμερο που πέρασε στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας.

Οι «ερυθρόλευκες» έδειξαν και τις τρεις ημέρες ότι η προετοιμασία βρίσκεται σε καλό δρόμο ενώ και οι νεοπαοκτηθείσες αθλήτριες παρουσίασαν σημάδια προσαρμογής. Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη έμεινε ικανοποιημένη από την συνολική εικόνα τις ημέρες των αγώνων. Από κει και πέρα στα πλαίσια της καλής φιλοξενίας ο σύλλογος του Πειραιά ξενάγησε την Σπαρτάκ στην Ακρόπολη και παρέθεσε γεύμα στην Γκιόρ στην περιοχή της Βάρκιζας πριν την αναχώρηση των αποστολών των δυο ομάδων.

Τέλος αφού ολοκληρώθηκε με την κατάληψη της πρώτης θέσης η παρουσία του στο τουρνουά που διεξήχθη στη μνήμη του Δημήτρη Μπασούρη, η προσοχή στρέφεται στο επόμενο Διεθνές Τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Ιταλία.


Εκεί ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε δυο δυνατά φιλικά την Ραγκούσα την Παρασκευή (22/9, 20:00) και την Νάπολι το Σάββατο (23/9, 20:00). Στο διάστημα παραμονής της ομάδας στη Σικελία θα προχωρήσει η φάση της προετοιμασίας και το βάρος θα πέσει στο «μοντάρισμα» ενόψει της νέας σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια