Ατέλειωτη θλίψη στο Πευκοχώρι-«Εφυγε» ο 24χρονος Δημήτρης Κερμεντής

Στην θλίψη βυθίστηκαν όλοι στην Ευρώπη Πευκοχωρίου μετά την αναπάντεχη απώλεια του 24χρονου αθλητή, Δημήτρη Κερμεντή, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά χθες  από την ζωή.

Συγκεκριμένα, ο εκλιπών επέστρεψε στο σπίτι του, μετά από την προπόνηση και λίγο αργότερα οι συγγενείς του τον βρήκαν νεκρό μάλλον από ανακοπή καρδιάς. Ο Κερμεντής ήταν αθλητής της δεύτερης ομάδας του Πευκοχωρίου, συμμετείχε στο τοπικό πρωτάθλημα της Χαλκιδικής, ενώ ήταν μέλος της από τις ακαδημίες.

Πλέον θα υπάρχει εξέταση από ιατροδικαστή, ώστε να ανακοινωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Παλικάρι μας γλυκό, παλικάρι μας όμορφο, δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι είναι αλήθεια, πως δεν θα έχουμε κοντά μας πια την γεμάτη ήθος και ευγένεια παρουσία σου και το χαμόγελο, ναι αυτό το χαμόγελο που τόσο σε χαρακτήριζε. Όλοι στην ομάδα παίκτες, προπονητές και διοίκηση είμαστε συντετριμμένοι. Θα είσαι πάντα για εμάς ένα παράδειγμα για τις επόμενες γενιές. Υποσχόμαστε πως δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Καλό παράδεισο, Δημητράκη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια