Από τον ΣΔΚΘ το μοναδικό φετινό τουρνουά ομάδων Α1 ανδρών-Φωτορεπορτάζ και βίντεο από την συνέντευξη τύπου

Με κεντρικό καλεσμένο τον προπονητή του ΠΑΟΚ Ηλία Παπαθεοδώρου και παρόντες πολλούς από τους πρωταγωνιστές των επερχόμενων αγώνων, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το 27ο Τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης 2017, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή και Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.

Φέτος, όπως τόνισε ο Πρόεδρος Διαιτητών Θεσσαλονίκης κ. Κ. Πουρσανίδης είναι το μοναδικό τουρνουά στην Ελλάδα με ομάδες της Α1 και συμμετέχουν οι ΠΑΟΚ, Ρέθυμνο, Κολοσσός Ρόδου και Προμηθέα Πάτρας δίνοντας ένα άρωμα από τη Basket League στο τουρνουά που διοργανώνει κάθε χρόνο με επιτυχία, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης Σ.Δ.Κ.Θ.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου (ΧΑΝΘ)

18:00 ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο Cretan Kings
20:30 Κολοσσός H Hotels - Προμηθέας Πατρών

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου (PAOK Sports Arena)

18:00 Ρέθυμνο Cretan Kings - Προμηθέας Πατρών
20:30 ΠΑΟΚ - Κολοσσός H Hotels

Η τιμή εισιτηρίου είναι στα 5 ευρώ (ένα εισιτήριο την ημέρα και για τα δύο παιχνίδια).

Να υπενθυμίσουμε ότι οι αγώνες του 27ου Τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης» 2017 θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας www.life-events.gr και σε αναμετάδοση από την επίσημη σελίδα του Σ.Δ.Κ.Θ. www.sdkth.gr.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε στα γραφεία του Σ.Δ.Κ.Θ. Τηλ/Φαξ: 2310522602 (Δευ-Παρ 18:00-21:00) ή στο 6975 855282. Email: info@sdkth.gr Δημόσιες σχέσεις του Τουρνουά: Life-Events (www.life-events.gr) Χορηγός Επικοινωνίας: Life-Events.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια