Ο κληρώσεις, οι συμπληρωματικές προκηρύξεις και οι όμιλοι των πρωταθλημάτων εφήβων, νέων και παίδων της ΕΚΑΣΘ, λεπτό προς λεπτό μετά τις 17:45 από τα γραφεία της Ενωσης

Με τα πρωταθλήματα εφήβων, νέων και παίδων ολοκληρώνονται σήμερα οι κληρώσεις της ΕΚΑΣΘ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το μπλογκ θα βρίσκεται εκεί και θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την διαδικασία.
Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος τόνισε την ιδιαίτερη προσοχή που δίνει η Ένωση στα ηλικιακά πρωταθλήματα καθώς από αυτά θα βγουν οι επόμενοι παίκτες. Ευχήθηκε καλή σαιζόν και επεσήμανε την αύξηση των σωματείων παίδων και νέων.

Η συμπληρωματική προκήρυξη και οι όμιλοι του πρωταθλήματος νέων

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, αποφάσισε την τροποποίηση του άρθρου  5 της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος ΝΕΩΝ  αγωνιστικής περιόδου 2017/2018 ως εξής:

ΑΡΘΡΟ  5:  ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Α’  ΦΑΣΗ

Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή θα χωρισθούν  γεωγραφικά σε (2) ομίλους των (7) επτά ομάδων και  δύο (2) ομίλους των οχτώ (8) ομάδων & θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε δύο (2) γύρους κατόπιν κλήρωσης.

Β’ ΦΑΣΗ

Βα. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1-4 των 1Ο και 2Ο ομίλου θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο και θα αγωνιστούν με τις ομάδες που δεν αγωνιστήκαν στην πρώτη φάση μεταφέροντας τα αποτελέσματα της Α΄φάσης. 

Ββ. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1-4 των 3Ο και 4Ο ομίλου θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο και θα αγωνιστούν με τις ομάδες που δεν αγωνιστήκαν στην πρώτη φάση μεταφέροντας τα αποτελέσματα της Α΄φάσης. 

Βγ. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 5-8 των 1Ο 2Ο ομίλου εφόσον το επιθυμούν θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο και θα αγωνιστούν με τις ομάδες που δεν αγωνιστήκαν στην πρώτη φάση μεταφέροντας τα αποτελέσματα της Α΄φάσης. 

Βδ. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 5-8 των 3Ο 4Ο ομίλου εφόσον το επιθυμούν θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο και θα αγωνιστούν με τις ομάδες που δεν αγωνιστήκαν στην πρώτη φάση μεταφέροντας τα αποτελέσματα της Α΄φάσης. 

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις των ομίλων Α και Β θα αγωνιστούν σε (2) δύο αγώνες (εντός-εκτός) με το εξής πρόγραμμα:
                                                        Α1-Β4
                                                        Α2-Β3
                                                        Α3-Β2
                                                        Α4-Β1
Γηπεδούχος στον πρώτο αγώνα θα είναι η ομάδα που κατέλαβε την χαμηλότερη θέση.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι νικητές των αγώνων της ημιτελικής φάσης (4 ομάδες), θα αγωνιστούν με σύστημα πουλ (ένας με όλους) σε ένα γύρο σε ουδέτερο γήπεδο μετά από κλήρωση.
Δεν θα αγωνιστούν  μεταξύ τους, την δεύτερη αγωνιστική, οι νικητές της πρώτης αγωνιστικής. Ο πρώτος της τελικής βαθμολογικής κατάταξης, ανακηρύσσεται πρωταθλητής Κ/20  της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. αγων.περ.:2017/2018.

Οι όμιλοι

1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΕΟΧ,
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΜΕΝ.
ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΚ
ΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ.ΠΑΥΛ.
ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
ΑΟΕΑ
ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ

3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΟΜ ΠΥΛΑΙΑΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛ.
ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΚΟΘ ΓΑΛΑΖΙΟΙ
ΜΕΝΤ
ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΜΠΑΣ

4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧ.
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ
ΚΑΣ Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ
ΖΕΦΥΡΟΣ 02
ΓΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΠΣ Ν.ΒΟΤΣΗΣ
ΓΑΣ ΒΟΣΠΟΡΟΣ
ΑΟ ΑΡΕΤΣΟΥΣ

Το πλήρες πρόγραμμα εδώ:


Η συμπληρωματική προκήρυξη και οι όμιλοι του πρωταθλήματος εφήβων

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, αποφάσισε την τροποποίηση του άρθρου 5 (ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ) αντίστοιχα της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος ΕΦΗΒΩΝ  αγωνιστικής περιόδου 2017/2018 ως εξής:

ΑΡΘΡΟ  5:  ΤΡΟΠΟΣ  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Α’ ΦΑΣΗ

Οι  δεκαέξι (16) πρώτες ομάδες της ειδικής βαθμολογίας των πέντε τελευταίων ετών, θα χωριστούν σε δύο (2) ομίλους ως εξής:

1ος Όμιλος          2ος Όμιλος
1ος                         9ος
2ος                         10ος
3ος                         11ος
4ος                         12ος
5ος                         13ος
6ος                         14ος
7ος                         15ος
8ος                         16ος
                                              
 Οι υπόλοιπες ομάδες θα χωρισθούν γεωγραφικά σε έξι (6) ομίλους (3ος – 8ος) τέσσερις  (4) όμιλοι των επτά  (7) ομάδων και δύο (2) ομίλους των έξι  (6) ομάδων. Οι ομάδες θα αγωνισθούν σε δύο (2) γύρους (εντός - εκτός) σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί μετά από κλήρωση.

Β-Α’ ΦΑΣΗ

Οι δύο (2) πρώτοι των ομίλων 3ος -8ος, και οι τέσσερις (4) τελευταίοι τέταρτοι του 2ου ομίλου σύνολο δεκαέξι (16) ομάδες, μετά από κλήρωση θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε δύο (2) αγώνες. Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους οι ομάδες που κατέλαβαν την 1η θέση στην Α΄φάση, οι τέσσερις (4) ομάδες του 2ου ομίλου καθώς και οι ομάδες που αγωνίσθηκαν στον ίδιο όμιλο στην Α΄ φάση.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε τη χαμηλότερη θέση στη βαθμολογική κατάταξη και σε περίπτωση που κατέλαβαν την ίδια θέση στους ομίλους κατά την Α΄ φάση, με βάση την σειρά κλήρωσης.

Β-Β ΦΑΣΗ

Οι τέσσερις (4) πρώτοι του 2ου ομίλου και οι τέσσερις (4) τελευταίοι του 1ου ομίλου θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε δύο (2) αγώνες ως εξής:
                                               8Α-1Β
                                               7Α-2Β
                                               6Α-3Β
                                              5Α-4Β

Β-Γ ΦΑΣΗ

Οι τρίτοι (3) των ομίλων 3-8 θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε ένα γύρο κατόπιν κλήρωσης.

Β-Δ ΦΑΣΗ

Οι τέταρτοι (4) των ομίλων 3-8 θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε ένα γύρο κατόπιν κλήρωσης.

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι οκτώ (8) νικητές των αγώνων της Β-Α φάσης,  οι τέσσερις (4) νικητές της Β-Β φάσης, και οι τέσσερις (4) πρώτοι  του 1ου ομίλου, σύνολο δεκαέξι (16) ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε διπλά παιχνίδια. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις έδρες των ομάδων των οκτώ(8) νικητών της Β-Α φάσης.

Δεν θα αγωνιστούν μεταξύ τους οι 4 πρώτες ομάδες του 1Ο ομίλου και οι τέσσερις (4)  νικητές της Β-Β φάσης.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι νικητές* των αγώνων της ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ (8 ομάδες) θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε δύο (2) αγώνες κατόπιν κλήρωσης.
Δεν θα παίξουν μεταξύ τους σε περίπτωση που προκριθούν οι τέσσερις (4) πρώτες ομάδες του 1ου ομίλου.

Γηπεδούχοι στο πρώτο αγώνα  θα είναι :

α) η ομάδα που κατέλαβε την υψηλότερη θέση σε περίπτωση που αγωνίστηκαν στην πρώτη φάση στον ίδιο όμιλο και β) όπως κληρωθούν αν έχουν αγωνισθεί σε διαφορετικό όμιλο στην πρώτη φάση.

*Νικητής θεωρείται η ομάδα που στους δύο (2) αγώνες συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς. Αν συγκέντρωσαν τους ίδιους βαθμούς, τότε λαμβάνεται υπ’ όψη η διαφορά πόντων και αναδεικνύεται νικητής η ομάδα με την μεγαλύτερη διαφορά.
Αν συνεχίζεται η ισοβαθμία, τότε ορίζεται ένας αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο.
Στους παραπάνω αγώνες πρέπει να υπάρξει νικητής και δεν υπάρχει ισόπαλο αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που λήξει από τον διαιτητή ισόπαλος θα συνεχισθεί με πεντάλεπτη παράταση  ή όσες παρατάσεις χρειάζονται για να αναδειχθεί νικητής.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι νικητές των αγώνων της ημιτελικής φάσης (4 ομάδες), θα αγωνιστούν με σύστημα Πουλ (ένας με όλους) σε ένα γύρο σε ουδέτερο γήπεδο μετά από κλήρωση. Δεν θα αγωνιστούν  τη πρώτη ημέρα οι ομάδες που έχουν καταλάβει την υψηλότερη  θέση του 1ου ομίλου της Α’ Φάσης και την δεύτερη ημέρα οι νικητές της πρώτης ημέρας.
Ο πρώτος της τελικής βαθμολογικής κατάταξης, ανακηρύσσεται πρωταθλητής εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. αγων.περ.:2017/2018 και αντιπροσωπεύει την Ένωση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2017/2018.

Οι όμιλοι

1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΣ ΠΑΟΚ
ΑΣ ΑΡΗΣ
ΜΑΣ ΕΥΑΓ. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΧΑΝΘ
ΑΚ ΑΣΤΕΡΙΑ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ
ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜ.
ΙΩΝΙΚΟΣ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΚ
Ν.ΒΟΤΣΗΣ

3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
ΑΟΚ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔ.
ΑΣ ΠΡΩΤΕΑΣ
ΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ

4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤ.
ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
ICBS
ΔΕΚΑ
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

5ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ
ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ
ΑΟΕΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

6ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ
ΑΟΜ ΠΥΛΑΙΑΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
ΕΛΠΙΣ ΤΟΥΜΠΑΣ
ΜΑΚΑΜΠΗ
ΒΑΟ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ

7ος ΟΜΙΛΟΣ

ΠΗΓΑΣΟΣ 24
ΒΕΡΓΙΝΑ
ΕΑΑΘ
ΕΛΛΗΝ. ΑΚΑΔ. ΚΑΛΑΘ.
ΜΕΝΤ
ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΚΑΝΑΡΗΣ ΑΠΣ

8ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΡΟΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝ.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΘ.
ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ
ΚΑΣ Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ


Το πλήρες πρόγραμμα εδώ:


Η συμπληρωματική προκήρυξη και οι όμιλοι του πρωταθλήματος παίδων

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, αποφάσισε την τροποποίηση 5 (ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ) αντίστοιχα της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος ΠΑΙΔΩΝ  αγωνιστικής περιόδου 2017/2018 ως εξής:

ΑΡΘΡΟ  5:  ΤΡΟΠΟΣ  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Α’ ΦΑΣΗ

Οι  δεκαπέντε  (15) πρώτες ομάδες της ειδικής βαθμολογίας των πέντε τελευταίων ετών, μαζί με την ΜΙΚΤΗ ΕΚΑΣΘ, σύνολο (16) δέκα έξι ομάδες θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε ένα γύρο σύμφωνα με το πρόγραμμα κατόπιν κλήρωσης με κλειδάριθμο 18 ομάδων.(2 ρεπό)
Οι υπόλοιπες ομάδες θα χωρισθούν γεωγραφικά σε έξι (6) ομίλους  των εννέα  (9) ομάδων, και θα αγωνισθούν σε δύο (2) γύρους (εντός - εκτός) σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί μετά από κλήρωση.
Οι αγώνες της Μικτής Ε.ΚΑ.Σ.Θ. θα διεξάγονται στις έδρες των αντιπάλων, ημέρες ΤΕΤΑΡΤΗ ή ΠΕΜΠΤΗ και τα αποτελέσματά τους δεν θα επηρεάζουν την Βαθμολογία.
Από την ομάδα που δεν θα προσέρχεται στον αγώνα με την ΜΙΚΤΗ, θα αφαιρείται ένας (1) βαθμός από την τελική βαθμολογία του ομίλου.

Β’ ΦΑΣΗ

Β-Α
Οι δώδεκα (12) πρώτες ομάδες του 1ου ομίλου προκρίνονται απευθείας στην Γ’ Φάση.
Οι δύο (2) πρώτες ομάδες  των ομιλών  (2 έως 7) και ο καλύτερος 3ΟΣ, και οι ομάδες που κατέλαβαν  τις θέσεις 13, 14, 15,  του 1ου ομίλου, σύνολο 16 ομάδες, θα αγωνισθούν σε δύο αγώνες (μέσα –έξω) κατόπιν κλήρωσης. 
Σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας, θα ορίζονται μονοί αγώνες μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο.
Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους ομάδες που ήταν ήδη στον ίδιο όμιλο στην Α’ Φάση καθώς και οι ομάδες που κατέλαβαν κατά την Α’ Φάση, την πρώτη (1) θέση.
Ένας από τους 1ΟΣ από του ομίλους (2-7) θα κληρωθεί με μία από τις ομάδες 13-15 1Ο ομίλου κατόπιν κλήρωσης. 
Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε την χαμηλότερη θέση στην βαθμολογική κατάταξη.
Οι ομάδες του 1ου ομίλου δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους και θα αγωνισθούν στον δεύτερο αγώνα στην έδρα τους. 

Β-Β

Οι τέσσερεις (4) πρώτες ομάδες του 1ου ομίλου θα παίξουν μεταξύ τους τρεις αγώνες στις έδρες που δεν έπαιξαν στην 1η φάση έτσι θα σχηματισθεί μεταξύ τους τελική βαθμολογία από τους αγώνες της Α και Β-Β φάσης.

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ  ( 16 Ομάδες)

  Οι οκτώ (8) νικητές* των αγώνων της Β’ φάσης, και οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 5 – 12 του 1ου ομίλου, σύνολο 16 ομάδες, θα αγωνισθούν κατόπιν κλήρωσης σε δύο (2) αγώνες (μέσα – έξω). Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις (5 έως 12) του 1ου ομίλου οι οποίες θα αγωνιστούν στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα τους.

*Νικητής θεωρείται η ομάδα που στους δύο αγώνες συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς. Αν συγκέντρωσαν τους ίδιους βαθμούς, τότε λαμβάνεται υπ’ όψη η διαφορά πόντων και αναδεικνύεται νικητής η ομάδα με την μεγαλύτερη διαφορά.
Αν συνεχίζεται η ισοβαθμία, τότε ορίζεται ένας αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο.
Στους παραπάνω αγώνες πρέπει να υπάρξει νικητής και δεν υπάρχει ισόπαλο αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που λήξει από τον διαιτητή ισόπαλος θα συνεχισθεί με πεντάλεπτη παράταση  ή όσες παρατάσεις χρειάζονται για να αναδειχθεί νικητής

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι οκτώ (8) νικητές* των αγώνων της ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ φάσης και οι τέσσερις (4) πρώτοι του 1ου ομίλου σύνολο δώδεκα (12) ομάδες  θα αγωνισθούν  μεταξύ τους μετά από κλήρωση σε δύο αγώνες ( εντός-εκτός).
Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ οι τέσσερις (4) πρώτοι του 1ου ομίλου και θα αγωνιστούν το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα τους.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι έξι (6) νικητές της ημιτελικής φάσης θα αγωνισθούν με σύστημα Πουλ (ένας με όλους) σε ένα γύρο σε ουδέτερο γήπεδο με βάση κλειδάριθμο των (6) ομάδων.  Τους αριθμούς 1-4 θα καταλάβουν εφόσον προκριθούν οι ομάδες τις Β-Β φάσης με βάση την τελική βαθμολογίας της φάσης αυτής, η δε άλλοι θα πάρουν κλειδάριθμο μετά από κλήρωση.

Οι όμιλοι

1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΣ ΠΑΟΚ
ΑΣ ΑΡΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΑΚ ΑΣΤΕΡΙΑ
ΧΑΝΘ
ΔΕΚΑ
ΓΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ
ΚΑΣ Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ
Β.Α.Ο.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Ν.ΒΟΤΣΗΣ ΑΠΣ
Α.Ο.Ε.Α
ΜΙΚΤΗ ΕΚΑΣΘ

2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΔΡΟΥ
ΑΟΚ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ
ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΣ
ΠΥΡΓΟΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΓΑΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑΣ

3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΣ ΠΡΩΤΕΑΣ
ΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΚ
ΑΕΤΟΙ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
ΕΥΟΣΜΟΣ 10
ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛ.
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΜΕΝ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

4ος ΟΜΙΛΟΣ

ICBS
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥ.
ΑΤΛΑΣ
ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΑΠΚ
ΔΑΣΩ
ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚ.
ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

5ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ
ΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ.ΠΑΥΛΟΥ
ΚΑΝΑΡΗΣ ΑΠΣ
ΜΕΝΤ
ΕΚΠ.ΦΡΥΓ
ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΝ.
ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

6ος ΟΜΙΛΟΣ

ΒΙΚΤΩΡ ΑΜΣ
ΑΟΜ ΠΥΛΑΙΑΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΒΕΡΓΙΝΑ
ΑΜΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔ.ΚΑΛ.
ΜΑΡΑΘΩΝ ΑΜΣ
ΑΟ ΑΡΕΤΣΟΥΣ
ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ

7ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΘ
ΖΕΦΥΡΟΣ
ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣ.
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΠΠΟΔ

Το πλήρες πρόγραμμα εδώ:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια