Στους Champions Πανοράματος ο Πέτρος Τασόπουλος

Ο αθλητικός σύλλογος Champions Πανοράματος ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Πέτρο Τασόπουλο.

Είναι Πτυχιούχος Γυμναστικής Ακαδημίας του ΑΠΘ με ειδικότητα Καλαθοσφαίρισης, μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος. Σαν αθλητής έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στον ΣΑΠΚ Νεάπολης, Δημόκριτο, ΔΑΣΩ, Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη, Δόξα Δρυμού και φέτος θα αγωνίζεται στον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου.

Ως προπονητής έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον ΣΑΠΚ Νεάπολης έχοντας να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, συνέχισε στα παιδικοεφηβικά και την περσινή χρονιά ήταν προπονητής του τμήματος Κ-20 με την οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ. Με τον ΣΑΠΚ Νεάπολης κατέκτησε σαν πρώτος προπονητής την άνοδο με το αντρικό από το Α΄ τοπικό στην Γ΄ Εθνική όπου υπήρξε βοηθός και πρώτος προπονητής. Επίσης είναι διδάσκων στον όμιλο μπασκετ στην Ελληνογαλική Σχολή Καλαμαρί.


Από φέτος θα ανήκει στο προπονητικό τιμ των Champions Πανοράματος ενώ ήταν και μέλος του προπονητικού τιμ του 3rd Preseason Champions Basketball Camp.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια