Αννα Μαρία Στεφάνου, Οικονομίδου και Κατσιμάρδου στον ΓΣ Ηλιούπολης

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ γυναικών του ΓΣ Ηλιούπολης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τις  αθλήτριες  Άννα Μαρία Στεφάνου, Ελένη Οικονομίδου και Χρύσα Κατσιμάρδου.

Η  Άννα Μαρία έχει ύψος  1.73 και αγωνίζεται στις δυο θέσεις των γκάρντ.  Έχει υπάρξει μέλος  όλων των μικρών εθνικών ομάδων  (Νέες Γυναίκες,  Νεανίδες, Κορασίδες, Πανκορασίδες). Επίσης έχει μεγάλη εμπειρία από Τις εθνικές κατηγορίες καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια έχει αγωνιστεί  με τις φανέλες της Τερψιθέας Γλυφάδας και των Εσπερίδων Καλλιθέας έχοντας  σημαντική συμβολή στις ανόδους και των δύο ομάδων  στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Η Ελένη έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στην θέση  πάουερ φόργουορντ. Είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές  ομάδες της Κύπρου έχει αναδειχθεί καλύτερη Κύπρια καλαθοσφαιρίστρια το 2015 και καλύτερη Κύπρια Νεανίδα το 2014. Επίσης έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα γυναικών Κύπρου με την ομάδα της ΑΕΛ. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Α1 με την φανέλα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου.


Η Χρύσα έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται στη θέση σέντερ. Είναι πρώτη σκόρερ στην ιστορία των υποδομών του Παναθηναϊκού έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΚΑ με την φανέλα του Παναθηναϊκού όπως και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων το 2014.  Επίσης ήταν στην προεπιλογή της Εθνικής Παγκορασίδων  το 2013. Έχει αγωνιστεί στην Α2 με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου και πέρσι αγωνίστηκε στην Α ΕΣΚΑ  με ιδιαίτερη επιτυχία φορώντας την φανέλα της ΑΕΚ Περιστερίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια