Ευχαριστήριο της ΕΟΚ για το Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών της Κρήτης

Το ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με ανακοίνωσή του, «αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν τα μέγιστα, προκειμένου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών της Κρήτης να στεφθεί με απόλυτη οργανωτική επιτυχία.

Ειδικότερα, η ΕΟΚ εκφράζει τις ευχαριστίες της:

-στον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη για τη συμβολή του ιδίου και του προσωπικού της περιφέρειας στην επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

-στους δημάρχους Ηρακλείου, κ. Βασίλη Λαμπρινό, Χανίων, κ. Αναστάσιο Βάμβουκα και Ρεθύμνης, κ. Γιώργη Μαρινάκη, για την αμέριστη βοήθεια των ιδίων, των μελών των δημοτικών συμβουλίων, των υπαλλήλων, αλλά και των πολιτών των τριών πόλεων.

-στην Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας Κρήτης και τις διευθύνσεις Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνου για τις υπηρεσίες τους στην ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

-στις διευθύνσεις τροχαίας των τριών πόλεων για την έγκαιρη μετακίνηση των αποστολών.

-στις διευθύνσεις και το  υπαλληλικό προσωπικό των κλειστών γυμναστηρίων όπου διεξήχθησαν οι αγώνες σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο για τις υπηρεσίες τους.

-στο Σώμα Εθελοντών του Φίλιος Ζεύς και στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνου για την άριστη υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης.

-στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών για την πολύτιμη βοήθειά της.


Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι αποστολές των ομάδων, τα στελέχη της FIBA και όλοι όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών έφυγαν από την Κρήτη με τις καλύτερες των εντυπώσεων για το επίπεδο της οργάνωσης και τη φιλοξενία. Θέλουμε να σας συγχαρούμε για το ενδιαφέρον που επιδεικνύετε για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και αυτό μας δίνει τη βεβαιότητα ότι και στο μέλλον θα μας δοθεί η δυνατότητα μιας νέας συνεργασίας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια