Ο Ραφαήλ Πεχλιβάνος στον Αθλο Αλεξάνδρειας-Στην ομάδα και οι Χρυσικός, Κάλφας-

Με γοργό ρυθμό συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της ανδρικής ομάδας του Άθλου Αλεξάνδρειας. Έτσι ο ψηλός της ομάδας ακούει στο όνομα Ραφαήλ Πεχλιβάνος.

Ο Ραφαήλ που κατάγεται από την Αλεξάνδρεια είναι 20 ετών (γεννήθηκε το 1997) με ύψος 2,05 και τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε σε ομάδες εθνικών κατηγοριών.

Η αρχή έγινε όταν μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης για τα παιδικοεφηβικά τμήματα όπου και παρέμεινε για δύο χρόνια. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ιωνικό Διαβατών (Γ' Εθνική) με κόουτς τον Βασίλη Αγγέλη, στον Φίλιππο Βέροιας (Α2 Εθνική) και πέρσι στον Αιγινιακό ( Γ' Εθνική).

Ο Ραφαήλ επέλεξε να αγωνιστεί στον Άθλο παρά το ότι είχε προτάσεις από ομάδες ψηλότερων κατηγοριών διότι θεωρεί την ομάδα της Αλεξάνδρειας ως ανερχόμενη δύναμη και γιατί εμπιστεύεται την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το προπονητικό επιτελείο του Άθλου.

Η οικογένεια του Άθλου Αλεξάνδρειας καλωσορίζει με ιδιαίτερη αγάπη τον Ραφαήλ κι εύχεται να ηγηθεί της προσπάθειας που τώρα ξεκινά για την ανδρική ομάδα του συλλόγου.

Η διοίκηση του Άθλου ανακοίνωσε τους δύο πρώτους καλαθοσφαιριστές που θα ενισχύσουν τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου στην καινούργια πρόκληση του ανδρικού τμήματος.

Έτσι αποκτήθηκαν οι  Χρυσικός Ξενοφών από τον Μέγα Αλέξανδρο Κοζάνης (21 ετών φοιτητής), Κάλφας Γιώργος (21 ετών σπουδαστής) ο οποίος είναι ελεύθερος.

Επίσης την προσπάθεια της ανδρικής ομάδας θα ενισχύσει εντός των γραμμών και ο έμπειρος προπονητής των τμημάτων υποδομής του συλλόγου Τσάτσας Θεόδωρος.

Η ομάδα του Άθλου αναζητά δύο ακόμα αθλητές που θα μπορέσουν να ταιριάξουν με το νεανικό ρόστερ της ομάδας και θα πραγματοποιήσουν τους φετινούς στόχους.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια