Ανανέωσε με την ΑΕ Λάρισας ο Σαριμπαλίδης-Οι πρώτες του δηλώσεις

Την φανέλα της ΑΕ Λάρισας θα συνεχίσει να φορά και την επόμενη σεζόν ο Κώστας Σαριμπαλίδης καθώς η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας.

Ο έμπειρος γκαρντ, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, θα φορέσει τα βυσσινί για τέταρτη σερί αγωνιστική περίοδο και έχοντας κατακτήσει δύο ανόδους, από την Γ’ Εθνική στη Β’ και από την Β’ στην Α2 Εθνική κατηγορία, αλλά και την εδραίωση της ομάδας στο δεύτερο πρωτάθλημα της χώρας, αποτελεί σημαντικό και αναπόσπαστο «κομμάτι» της ομάδας.


Ο Κώστας Σαριμπαλίδης για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΛ δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που συνεχίζω την καριέρα μου στην ΑΕΛ, μια απόφαση που δεν ήταν καθόλου δύσκολη για μένα καθώς γνωρίζω το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, αλλά και την προσπάθεια όλων για την καθιέρωση της ομάδας στη μπασκετική συνείδηση των φιλάθλων. Εφέτος γίνεται μια νέα αρχή και αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για όλους μας. Σίγουρα οι δυσκολίες θα είναι πολλές αλλά σ’ αυτή της την κρίσιμη καμπή δεν θα μπορούσα να “γυρίσω την πλάτη” στην ΑΕΛ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια