Πήρε Σουτζόπουλο ο Φίλιππος Βέροιας-Οι πρώτες του δηλώσεις

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Σουτζόπουλου. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 8/12/1988 και με ύψος 1.97 αγωνίζεται στις θέσεις των power και small forward.

Την προηγούμενη σαιζόν (2016-17) αναδείχτηκε δεύτερος σκόρερ του ΣΑ Στρατωνίου στον Βόρειο Ομιλο της Β’ Εθνικής, όπου αγωνιζόμενος σε 24 αγώνες σκόραρε 252 πόντους (10,5 ppg), ευστοχώντας μάλιστα και σε 23 σουτ 3 πόντων. Πριν από αυτό είχε κατά χρονολογική σειρά αγωνιστεί στους :

Ίκαρους Σερρών (Β Εθνική)

Ορφέα Νέου Σκοπού (Γ Εθνική

Τιτάνες Δράμας Ευκαρπία (Γ’ & Β’ Εθνική)»

Ο 29χρονος καλαθοσφαιριστής δήλωσε τα εξής : «Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους της ομάδας, γιατί καθ όλη την διάρκεια των επαφών μας μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα. Η ζεστασιά που ένιωσα με έκανε να ξεπεράσω άμεσα κάθε πιθανό ενδοιασμό, καθώς είχα αρκετές προτάσεις και από ομάδες ανώτερων κατηγοριών.

Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Καθρέφτης για όλους μας είναι το γήπεδο και μόνο αυτό. Το πρότζεκτ της ομάδας είναι πολύ ενδιαφέρον και οι φιλοδοξίες όλων γύρω από αυτήν πολύ υψηλές. Υπόσχομαι λοιπόν να δώσω το 101% των δυνάμεών μου για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας και να κάνουμε τον κόσμο της πόλης που αγαπάει το μπάσκετ χαρούμενο και περήφανο γι αυτό που θα βλέπει από μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια