Με υψηλούς στόχους ξεκίνησε η Νικόπολη-Φωτορεπορτάζ

Ξεκίνησε χθες στο ΔΑΚ Πρέβεζας η  προετοιμασία της ανδρικής ομάδας της Νικόπολης για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής , υπό τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Παπίρη και του βοηθού προπονητή Σπύρου Πολίτη.

Το κλίμα στην ομάδα ήταν πολύ ευχάριστο και στόχος της να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια με όσο το δυνατόν καλύτερο πρόσωπο ώστε να ευχαριστηθεί και ο κόσμος της Πρέβεζας.

Η έναρξη της προετοιμασίας είναι ανεπίσημη, καθότι ακόμη συμμετέχουν και είναι υπό δομική παίχτες οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία της ομάδας, από τη στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Η περίοδος της προετοιμασίας θα διαρκέσει έως ότου ξεκινήσει και το πρωτάθλημα που αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου.

Αποχώρησαν από την ομάδα ο Σπύρος Πολίτης που αποχώρησε από την ενεργό δράση, ο Σάκης Κιτσαντάς που θα αγωνίζεται στον Άκτιο Απόλλων και ο Γιάννης ο Ροντογιάννης που θα αγωνίζεται στον ΑΓΟ Φιλιππιάδας, ενώ καινούργιο πρόσωπο στο ρόστερ είναι ο Διονύσης Κακιούζης που αναμένεται να βοηθήσει σε πολλούς τομείς.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια