Τιμήθηκαν Παπαθεοδώρου, Χαραλαμπόπουλος, Κόνιαρης στον Κολινδρό-Φωτορεπορτάζ από τη δεξίωση του Δημάρχου

Δεξίωση προς τιμήν των αποστολών και των επίσημων προσκεκλημένων, παρέθεσε χθες το βράδυ μετά το τέλος του 3ου διεθνούς τουρνουά U14 στον Κολινδρό, ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Ευάγγελος Λαγδάρης. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο προπονητής της Εθνικής Νέων Ανδρών Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι αθλητές Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Αντώνης Κόνιαρης για την πρώτη θέση στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της ΔΗΦΟΠΑΠΟΥ Γιώργος Καλύβας καλωσόρισε τους καλεσμένους και τόνισε ότι το τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ευχαρίστησε την ΕΟΚ και όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση και τόνισε ότι στόχος τους είναι η ανάδειξη του αθλητικού κέντρου του Κολινδρού.

Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Ευάγγελος Λαγδάρης αφού τίμησε τον Ηλία Παπαθεοδώρου, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους που σε μια δύσκολη συγκυρία έβγαλαν σε πέρας την διοργάνωση. Ευχαρίστησε όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα τον Γιώργο Καλύβα και τόνισε ότι η παρουσία του Κώστα Πολίτη είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο τίμησε ο αντιδήμαρχος Κολινδρού Κώστας Κακάνης, ενώ τον Αντώνη Κόνιαρη η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Βάσω Νικολοπούλου.



































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια