Ρογκαβόπουλος: «Το όνειρό μου πραγματικότητα»

Η Εθνική Παίδων πατάει κι αυτή παρκέ με τη σειρά της για το δικό της Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Βρίσκεται στη Βουλγαρία, όπου έδωσε και ένα τελευταίο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, απέναντι στην Μεγάλη Βρετανία και αύριο στις 20.30 θα αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία.

Στόχος για την ελληνική ομάδα, αλλά και την αντίπαλό της, είναι η άνοδος στην Α’ Κατηγορία με τρεις ομάδες να κατακτούν το εισιτήριο.

«Παρά το ότι μιλάμε για Β’ Κατηγορία, η διοργάνωση είναι εξίσου ανταγωνιστική και απαιτεί την ίδια συγκέντρωση με το αντίστοιχα της Α’ Κατηγορίας», τονίζει ο Νίκος Ρογκαβόπουλος. Ο Έλληνας γκαρντ γνωρίζει πως δεν θα είναι εύκολο για καμία ομάδα να κατακτήσει μια από τις τρεις θέσεις της διοργάνωσης: «Είναι ο μοναδικός μας στόχος. Θέλουμε τον τίτλο, την άνοδο και έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για τον αγώνα και πιστεύω πως έχουμε και το φυλικό για να πετύχουμε. Αν και όλα θα φανούν στο γήπεδο, όπως πάντα.»

Η Εθνική Παίδων προετοιμάστηκε και ο Ρογκαβόπουλος πιστεύει πως «έχουμε δείξει πως αξίζουμε να βρισκόμαστε στην Α’ Κατηγορία και μπορούμε να διεκδικήσουμε μια υψηλή θέση, διότι δείξαμε  μια θετική εικόνα ακριβώς απέναντι σε ομάδες που ήδη βρίσκονται στην Α’ Κατηγορία».

Όσο για τον ίδιο; «Νιώθω 100% έτοιμος να τα δώσω όλα για τη χώρα μου. Να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και να αγωνιστώ με το εθνόσημο σε ένα επίσημο παιχνίδι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια