Πρώτη συνάντηση στον ΑΟΚ Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα  η πρώτη συγκέντρωση του ΑΟΚ Βέροιας για τη σεζόν 2017/2018. Οι δύο μεγάλοι χορηγοί της ομάδας, Σίμος Γαβριηλίδης και Αντώνης Φωτιάδης, η διοίκηση της ομάδας δια του εκπροσώπου της αντιπροέδρου Νίκου Κελεπούρη, το τεχνικό επιτελείο αλλά και οι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ, συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του Κλειστού γηπέδου στο ΔΑΚ Βικέλας και στη συνέχεια ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Στην ομιλία τους, άπαντες αναφέρθηκαν στη μεγάλη πρόκληση που συναντά φέτος ο ΑΟΚ, που δεν είναι άλλη από την παρουσία της ομάδας σε εθνική κατηγορία μετά από 13 χρόνια, αλλά και στην προετοιμασία που περιλαμβάνει τόσο την εκγύμναση, τα φιλικά αλλά και την παρακολούθηση-έρευνα των αντιπάλων στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Παρόντες όλοι οι καλαθοσφαιριστές που ανήκουν στο φετινό ρόστερ, με εξαίρεση τον Γιάννη Λέφα που απουσιάζει με άδεια από τη διοίκηση και βεβαίως τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, που γνωρίστηκαν με τους νυν πλέον συμπαίκτες τους.


Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν το ρόστερ αλλά και η σειρά των φιλικών αναμετρήσεων της ομάδας, ενώ θα λάβει χώρα και η επίσημη φωτογράφιση τεχνικού τιμ και παικτών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια