Στις Εσπερίδες οι γυναίκες της ΑΕ Καλλιθέας-Τι δήλωσαν οι πρόεδροι των δύο συλλόγων

Οριστικοποιήθηκε από την ΕΟΚ με σχετικό έγγραφο, η προσχώρηση του γυναικείου τμήματος της ΑΕ Καλλιθέας στις Εσπερίδες Καλλιθέας . Η συγχώνευση κατ΄ ουσίαν είχε πραγματοποιηθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες αλλά η διαδικασία εγκρίθηκε επίσημα και από την Ομοσπονδία και πλέον τα κορίτσια της ΑΕ Καλλιθέας θα ενσωματωθούν στις Εσπερίδες σε όλα τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα και θα ενισχύσουν σημαντικά τον κορυφαίο σύλλογο της πόλης αφού είναι ο μόνος που αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο ομαδικού αθλήματος.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΕ Καλλιθέας κ. Κώστας Τσιβιλτίδης: « Ήταν μια κίνηση που κάναμε για το καλό των κοριτσιών μας αλλά και για το καλό του γυναικείου μπάσκετ γενικά στην Ελλάδα αλλά κυρίως της πόλης μας. Οι Εσπερίδες είναι 22 χρόνια τώρα άξιος πρεσβευτής της Καλλιθέας πανελλήνια και με σπουδαία δουλειά στις υποδομές και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν να κάνουν το καλύτερο και για τα δικά μας παιδιά . Εμείς παραμένουμε δίπλα τους και θα χαιρόμαστε με τις επιτυχίες τους γιατί πραγματικά τα αγαπάμε και είμαστε περήφανοι που επέλεξαν εμάς για να παίξουν μπάσκετ. Παράλληλα ξεκινά μια σχέση οικογενειακή με τις Εσπερίδες αφού πλέον νοιώθουμε πέραν από φίλοι που πάντα είμασταν και ...μπασκετικοί συγγενείς και θα υπάρξουν αρκετές εκδηλώσεις με κοινό παρονομαστή την μπασκετική πρόοδο των αθλητών και αθλητριών αλλά και την ανάπτυξη των δύο συλλόγων για τους οποίους ανοίγει μια νέα σελίδα ...»


Ο πρόεδρος των Εσπερίδων κ. Σιδηρόπουλος τόνισε: «Είμαι υπερήφανος που ήρθαν στον σύλλογό μας μικρά και αξιόλογα ταλέντα που για μας είναι πλέον παιδιά μας όπως και όλα όσα είχαμε ως τώρα .Ο στόχος είναι γνωστός . Να νοιώσουν άμεσα οικεία και να ενταχθούν στην μεγάλη μας οικογένεια . Παράλληλα θέλουμε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη της ΑΕ Καλλιθέας στα πρόσωπά μας. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο της ΑΕ Καλλιθέας κ. Τσιβιλτίδη για την συνεργασία .Είναι ένα σπουδαίο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά μας και θα υπάρξει πλέον κοινή πορεία των συλλόγων μας με γνώμονα το καλό του αθλητισμού και της Καλλιθέας μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια