Φίλιππος Βακουφτσής: Next big thing ή σε απλά ελληνικά..φαινόμενο

Πρόκειται για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους αθλητές του 44ου πανελλήνιου παίδων! Οι επαγγελματίες του χώρου που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, τον κατατάσσουν μέσα στην χρυσή δεκάδα των best of the best αθλητών στην κατηγορία του. Τα βασικά στοιχεία που τον διακρίνουν η φυσική του δύναμη αλλά κυρίως η τεχνική του κατάρτιση.

Ο λόγος για τον Φίλιππο Βακουφτσή, το πρώτο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας Βακουφτσή! Γεννημένος στις 12 Μαρτίου 2001 και με ύψος 1,97 ξεχωρίζει για τις αμυντικές του ικανότητες όπως και για την ευστοχία του. Το ομαδικό του πνεύμα και η ανάγκη του να εξελίσσεται σε συνδυασμό με τα φυσικά χαρίσματα, τον φέρνουν κάθε φορά ενώπιον της επιτυχίας! Είναι γιος του Δαυίδ Βακουφτσή, ο οποίος επίσης έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στον αθλητισμό (2 φορές πρωταθλητής Ευρώπης, 3ος παγκόσμιος πρωταθλητής και πολλά άλλα..)!

Σε ερώτηση μας προς τον αθλητή, ευχαριστεί όλους τους προπονητές του στα χρόνια αυτά που παίζει μπάσκετ και ιδιαίτερα τον κ. Μελετιάδη ο οποίος τον ανακάλυψε. Ακόμα, τους κ. Γιώργο Ζαφειρούδη (τωρινό προπονητή) και κ. Αλεξανδρή (βοηθό προπονητή) οι οποίοι πίστεψαν στο πρόσωπο του.

Η κλήση του στην εθνική παίδων για το έτος 2017, αποτέλεσε την ανταμοιβή του για όλα αυτά τα χρόνια σκληρών στερήσεων και προπονήσεων ώστε να πετύχει τους στόχους του. Μεγάλη πρόκληση του πια, να βγάλει ασπροπρόσωπο τον προπονητή κ. Παπαδόπουλο και όλο το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής παίδων!

Εμείς, ευχόμαστε να τα καταφέρει...αν και ήμαστε σίγουροι για τον συγκεκριμένο αθλητή!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια