Εθνική Νέων Ανδρών και Eurobank μαζί-Φωτορεπορτάζ και βίντεο

Η Εθνική Νέων Ανδρών, πριν φτάσει στο κλειστό της Κλασισού για το τελευταίο φιλικό στο δρόμο της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20, έκανε μία "στάση" στο Ξενοδοχείο «Σαμαριά», όπου έγινε δεκτή από τους ανθρώπους της Eurobank. Την αποστολή υποδέχθηκε ο Δημήτρης Δούβρης, Περιφερειακός Διευθυντής της Eurobank στα Χανιά.

«Είναι όμορφο που σήμερα η νεολαία των Χανίων, ή έστω ένα τμήμα της γνωρίζει τα μέλη της Εθνικής Ομάδας», τόνισε ο κ. Δούβρης για να προσθέσει: «Σας ευχαριστούμε γιατην παρουσία σας και τις προσπάθειές σας. Ευχαριστούμε τον κ. Τσαγκρώνη και τον κ. Παπαθεοδώρου. Η Eurobank είναι αρωγός σε όλες τις Εθνικές Ομάδες μπάσκετ, είμαστε πάντα δίπλα σας για ότι χρειαστείτε στην μετέπειτα πορεία σας και στη σημερινή σας πορεία, για να μπορέσετε κι εσείς να στελεχώσετε την Εθνική Ανδρών και να φέρετε ακόμη περισσότερες διακρίσεις, από όσες έχετε ήδη κατακτήσει. Ο τόπος μας σας καλωσορίζει και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας».

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, δήλωσε: «Θα είμαστε άλλα τρία χρόνια μαζί με την Eurobank μετά την ανανέωση της συνεργασίας μας. Κι ελπίζουμε να μείνουμε για ανανεώσουμε και για άλλα τρία χρόνια μετά από αυτό, για να μπορέσουμε κι εμείς ως ΕΟΚ να έχουμε τις εθνικές ομάδες σε υψηλό επίπεδο και εσείς να έχετε μια καλή διαφήμιση».

Οι παίκτες της Εθνικής Νέων Ανδρών, έδωσαν μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες και ένα λάβαρο της ΕΟΚ στον κ. Δούβρη, από τα χέρια του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και του Διονύση Σκουλίδα, υπέγραψαν αυτόγραφα και βγήκαν φωτογραφίες με μικρούς φίλους του μπάσκετ.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια