Τα εισιτήρια για το τουρνουά Εθνικών ομάδων ανδρών της Πάτρας-Το πρόγραμμα

Η Εθνική Ανδρών λίγες μέρες μετά την επιστροφή της από το Καρπενήσι θα δώσει τα πρώτα της αγωνιστικά τεστ επί ελληνικού εδάφους στην Πάτρα. Σε Διεθνές Τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο «Δ. Τόφαλος» στις 7 και 8 Αυγούστου η Ελλάδα θα υποδεχθεί την Μεγάλη Βρετανία, την Ουκρανία και την Ρουμανία.

Το πρόγραμμα

Δευτέρα 7 Αυγούστου

18.45 Μ. Βρετανία-Ουκρανία (1)
21.00 Ελλάδα-Ρουμανία (2)

Τρίτη 8 Αυγούστου

18.45 Η1-Η2
21.00 Ν1-Ν2

Τα εισιτήρια

H γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, επιπλέον και κάποια περιορισμένα εισιτήρια των 15 ευρώ (για τις ξύλινες κερκίδες εντός γηπέδου).

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 28 Ιουλίου και θα γίνεται από τα γραφεία της ΕΣΚΑ-Η (Γεροκωστοπούλου 42 - 3ος Όροφος, 2610-279019)

Όποιες ομάδες επιθυμούν να πάρουν εισιτήρια για μεταπώληση μπορούν να αγοράσουν από τα γραφεία της ΕΣΚΑ-Η.

Τα παιδιά μέχρι 10 ετών που θα συνοδεύονται από ενήλικο έχουν ελεύθερη είσοδο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, θα παραχωρήσει σε όλα τα σωματεία μέλη της από δύο εισιτήρια τα οποία και μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία της Ενωσης μέχρι την Παρασκευή 4-8-2017.

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ


Υπενθυμίζουμε πως οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ (δημοσιογράφοι, φωτογράφοι) και οι τεχνικοί που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση διαπίστευσης στο pressoffice@basket.gr ως την 1η Αυγούστου. Θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους και φωτογραφία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια