Ο γυμναστής των γυναικών του ΠΑΟΚ, Αριστείδης Ταρπάγκος, στην προετοιμασία της Ακαδημίας Αθλος Αλξάνδρειας

Σε μια πολύ σημαντική «μεταγραφή» στο προπονητικό κομμάτι προχώρησε η Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας.
Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων του που θα λάβει χώρα στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της YUPPI CAMP από 16-23 Αυγούστου, το κομμάτι της φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης των αθλητών της Ακαδημίας θα επιμεληθεί ο γυμναστής της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ (Α1), άμεσος συνεργάτης του Π. Βασιλείου γυμναστή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (ανδρικό τμήμα) και συνεργάτης πολλών ανδρικών ομάδων Εθνικών κατηγοριών, Αριστείδης Ταρπάγκος.

Ο Άρης Ταρπάγκος παρά το νεαρό της ηλικίας του θεωρείται αυτή τη στιγμή από τους πιο ανερχόμενους και εξειδικευμένους γυμναστές στο τομέα της εκγύμνασης αλαθοσφαιριστών.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση με τον Τεχνικό Διευθυντή του Άθλου κ. Αγγέλη για να καταρτίσουν μαζί το πλήρες πρόγραμμα της προετοιμασίας στη YUPPI CAMP.


Η Ακαδημία Άθλος για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι ξέρει να επενδύει με τον καλύτερο τρόπο στην βελτίωση και στην εξέλιξη των αθλητών της επιλέγοντας πάντα τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες που θα αποδειχθούν ωφέλιμες για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια