Χρυσοστομίδου: «Οτι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό»

Συνέντευξη στοhttp://www.spotakia.com παραχώρησε η Ροδούλα Χρυσοστομίδου, που πρόσφατα μεταγράφηκε από την ΜΕΝΤ στον Ναύαρχο Βότση. Να τι είπε:

Μετά από την ΜΕΝΤ πηγαίνεις στην ομάδα με την οποία αναμετρηθήκατε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο , τον Ναύαρχο Βότση. Ποιος ο λόγος που σε οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

«Εκτιμώ και σέβομαι την προσφορά της ομάδας που αγωνίστηκα την προηγούμενη σεζόν. Η επιλογή μου να αγωνιστώ στον Ναύαρχο Βότση δεν αποτελεί αντίδραση αλλά προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον».

Εκτός από το Ναύαρχο Βότση είχες και άλλες προτάσεις από ομάδες, με αποκορύφωμα αυτή από ομάδα της Α1. Ποιος ο λόγος που δεν συμφωνήσατε;

«Υπήρξε ενδιαφέρον από συλλόγους και είμαι ευγνώμων για αυτό. Επέλεξα να αγωνιστώ στην Α2 κατηγορία για προσωπικούς λόγους».

H πρώτη σου φορά στην Α2;

«Δεν είναι πρώτη φορά που αγωνίζομαι στην κατηγορία, καθώς ήμουν μέλος της ομάδας των Τιτάνων Δράμας την σεζόν 2015-2016».

Τι θα κρατούσες και τι θα άφηνες πίσω σου από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο;

«Σίγουρα τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα για μια χρονιά "επιτυχημένη κατά το ήμισυ". Βλέποντας ως μάθημα την απώλεια του πρωταθλήματος συλλέγω μόνο τα θετικά στοιχεία, άλλωστε ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια