Αλλάζουν επίπεδο οι Γαλάζιοι με Γιάννη Φωτιάδη

Sold out στα διαρκείας των Γαλάζιων με την μεταγραφή βόμβα του Γιάννη Φωτιάδη που έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους φανατικούς οπαδούς της ομάδας.

Άλλη μια χρόνια και σταματάει δήλωσε ο παίκτης αλλά δεν τον πίστεψε ούτε η μικρή του κόρη . Ο πολύπειρος πόιντ γκαρντ που μετράει έξι σερί ανόδους τα τελευταία χρόνια με ΧΑΝΘ, Αχιλλέα Τριανδρίας και Παναθλητικό Πειραματικό θα συνεχίσει στην ομάδας των Συκεών ως γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας της οποίας διετέλεσε αρχηγός ως παίκτης, παράλληλα όμως θα συνεχίσει να αγωνίζεται και στο παρκέ ως παίκτης των Γαλάζιων.

Ο κόουτς Παπαδούλης διαθέτει πλέον μια τριπλέτα φωτιά στην περιφέρεια με τους Νταβίδι, Λέντη και Φωτιάδη να του προκαλούν ευχάριστο πονοκέφαλο .
Κομβικό ρόλο στην μεταγραφή φαίνεται πως έπαιξε μια παλιά οφειλή του Δημήτρη Μπασδάνη προς τον Φωτιάδη ο οποίος είναι δεδομένο ότι θα του το χτυπάει σε κάθε προπόνηση καθώς και η παρέμβαση του «σοφού μαθηματικού» Παναγιώτη Κιγμέτογλου που έπεισε με τρεις λέξεις τον επιστήθιο φίλο του να φορέσει τα «κυανόλευκα».


Το φωτογραφικόστιγμιότυπο από την σημερινή προπόνηση της ομάδας στο τέλος της οποίας περίμενε τους παίκτες δροσιστικό καρπούζι. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια