Τι δήλωσαν Παπαθεοδώρου και Αγραβάνης μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Νέων Ανδρών με την Ισπανία

Η Ελλάδα έκανε το 3/3 στο Διεθνές Τουρνουά που φιλοξενήθηκε στα Χανιά και στο Ρέθυμνο με την τρίτη νίκη να σημειώνεται επί της Ισπανίας,  το rotation να περιορίζεται και τον Ηλία Παπαθεοδώρου να περιμένει την αυριανή προπόνηση, για να δει τελικά ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του, προκειμένου να επιλέξει τους 12 που θα πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών που αρχίζει στις 15 Ιουλίου στα Χανιά και στο Ρέθυμνο.

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων Ανδρών, τόνισε: «Το σημαντικό είναι πρώτα από όλα πως σήμερα τελειώσαμε το παιχνίδι υγιείς. Παίξαμε απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και ήταν ένα καλό τελευταίο τεστ για εμάς. Είδαμε κάποια πράγματα που μας άρεσαν και κάποια που δεν μας άρεσαν. Ήταν λογικό ήταν το τρίτο παιχνίδι συνεχόμενο σε σύντομο χρονικό διάστημα με μικρό ροτέισιον. Τελειώσαμε τώρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία έχουμε δύο προπονήσεις και μπαίνουμε στο τουρνουά. Το καλό είναι πως έχουμε σταθεροποιήσει την απόδοσή μας δεν έχουμε πολλά πάνω κάτω. Θα πρέπει όμως να βάλουμε τα ελεύθερα σουτ που δημιουργούμε και να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση με ομάδες όπως αυτή, όπως η Ισπανία. Και να είμαστε αποφασιστικοί συγκεντρωμένοι στα χιαστί, να κερδίσουμε τα παιχνίδια αυτά. Σε ότι αφορά τον Λούντζη και τον Χαραλαμπόπουλο, θα το δούμε στην αυριανή προπόνηση. Αν καταφέρουν να βγάλουν την προπόνηση θα είναι στη δωδεκάδα. Υπάρχει το ρίσκο της επιλογής ανέτοιμων παικτών, γιατί και οι δύο είναι απροπόνητοι για περίπου 22 μέρες, αλλά είναι και οι δύο σημαντικοί για την ομάδα. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και θα δούμε. Το βράδυ θα ξέρουμε».


Ο Γιάννης Αγραβάνης τόνισε: «Σίγουρα μας δίνει καλή ψυχολογία κάθε παιχνίδι που παίζουμε και κερδίζουμε. Μπήκαμε και οι δύο ομάδες πολύ δυνατά, με πολύ ενέργεια, κάναμε κάποια λάθη, αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι είχαμε και ενέργεια και πήραμε το παιχνίδι. Πάντα έχουμε κάτι περισσότερο να δώσουμε. Δεν είμαστε στο 100%. Πάντα όμως θα προσπαθούμε όλοι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια