Προχωρά η συνένωση Παναθλητικού Πειραματικού Συκεών και Μαχητών Δόξας Πεύκων-Κοινή ανακοίνωση των δύο συλλόγων-Τα πρώτα βήματα για την φετινή περίοδο

Τα ΔΣ του Παναθλητικού Πειραματικού Συκεών και των Μαχητών Δόξας Πεύκων προχώρησαν στην κάτωθι κοινή ανακοίνωση:

«Ζούμε σε μέρες που οι υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποί του αθλητισμού, για να μπορούν το δυνατό να το κάνουν δυνατότερο, καθώς ενστερνίζονται το ρητό: «Η ισχύς εν τη ενώσει».
Έτσι και εμείς στο Δήμο Νεάπολης Συκεών, δύο ομάδες με ξεχωριστή πορεία και σημαντική ιστορία, αποφασίζουμε την συνένωση των δυνάμεών μας και την κοινή πορεία για το μέλλον. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την υλοποίηση μιας πολύ ισχυρής ομάδας τόσο στον Δήμο Νεαπόλεως Συκεών όσο και σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

Η διαδικασία συγχώνευσης έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους ενώ για αγωνιστικούς λόγους, τη σεζόν 2017-2018 έχουν δρομολογηθεί τα ακόλουθα:

-Η γυναικεία ομάδα θα συνεχίζει να αγωνίζεται στην Α1 ως Παναθλητικός Πειραματικό Συκεών.

-Η ανδρική ομάδα θα αγωνίζεται  ως Μαχητές Πειραματικό Πεύκων καθώς έχει ολοκληρωθεί η συγχώνευση των αντρικών τμημάτων.

-Τα μικρότερα αγωνιστικά τμήματα (Κ20, εφηβικό, νεανίδες, παίδες, κορασίδες) θα λειτουργήσουν ενιαία και κάτω από την ομπρέλα της αντρικής και γυναικείας ομάδας αντίστοιχα.

-Καμία απολύτως αλλαγή δεν θα υπάρξει και στα τμήματα ακαδημιών τα οποία σήμερα – μετά τη συνένωση – απαριθμούν πάνω από 350 παιδιά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια