Ο Παναγιώτης Σαββάτης νέος τεχνικός στο γυναικείο του Πρωτέα Βούλας-Τι δήλωσαν ο προπονητής και ο πρόεδρος του συλλόγου

Ο Πρωτέας Βούλας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Παναγιώτη Σαββάτη ως επικεφαλής του γυναικείου τμήματος του συλλόγου. Η ανακοίνωση αναφέρει:

 «Ο Παναγιώτης Σαββάτης έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα, πριν από 20 και πλέον χρόνια, στο Κουκάκι.

Συνέχισε την προπονητική του καριέρα στα τμήματα υποδομής των Α.Σ. ΠΕΡΑ, ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, Γ.Σ. ΚΡΟΝΟ, ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ με τελευταίο σταθμό τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π. Διετέλεσε πρώτος προπονητής στον Γ.Σ. ΚΡΟΝΟ (Β΄ και Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ), Α.Σ. ΠΕΡΑ (Α΄ ΕΣΚΑΝΑ ΑΝΔΡΩΝ) και Α.Ο. ΘΟΥΡΙΑ (Β΄ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ΑΝΔΡΩΝ).

Ως βοηθός προπονητής έχει δουλέψει σε όλα τα επίπεδα: Α1 ΑΝΔΡΩΝ με ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ με Α.Ν.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑ, Α2 ΑΝΔΡΩΝ με ΜΙΛΩΝ, Β΄ και Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ με ΑΠΟΚ ΠΟΣΕΙΔΩΝ, Α΄ ΕΣΚΑΝΑ με ΑΣ ΠΕΡΑ και ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και σχεδόν όλες τις κατηγορίες της ΕΣΚΑ με το ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ. Επίσης, εργάστηκε για πολλά χρόνια ως υπεύθυνος ακαδημιών του Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΥ και του ΑΣ ΠΕΡΑ. Ως διακρίσεις έχει 1 Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών και 2η θέση Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ, 2 πρωταθλήματα Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ, 2 φορές 2ες πανελλήνιες θέσεις Εφήβων, 1 φορά 3η πανελλήνια θέση Παίδων και πολλές διακρίσεις στην ΕΣΚΑΝΑ και στην ΕΣΚΑ. Έχει συνεργαστεί με πολλούς προπονητές μεταξύ των οποίων, Δ. Πρίφτη, Α. Λυκογιάννη, Κ. Μίσσα, Ν. Τσοσκούνογλου, Ν. Κεραμέα, Τ. Πανούλια και Γ. Χρυσανθόπουλο.

Έχει πτυχίο ΤΕΦΑΑ (1996), Μεταπτυχιακό Τίτλο σπουδών (Msc) με ειδίκευση στο μπάσκετ (2008) και εργάζεται ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής από το 2003».

Ο Πρόεδρος ΔΣ του Πρωτέα Χρήστος Βασιλειάδης δήλωσε:

«Η συνεργασία μας με τον Παναγιώτη Σαββάτη δείχνει την εμμονή μας στο πλάνο που έχουμε χαράξει εδώ και χρόνια, δηλαδή τη δημιουργία μίας «νεαρής» αθλητικής ομάδας που θα δίνει βήμα έκφρασης στα νέα παιδιά. Η προϋπηρεσία του Coach σε τμήματα υποδομής, και η επιτυχημένη του πορεία γενικώς είναι και η εγγύηση για την επιτυχία του. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Ο Παναγιώτης Σαββάτης δήλωσε στο proteasvoulas.gr:

«Ο Πρωτέας Βούλας είναι ένα από τα πιο σοβαρά και αξιόπιστα σωματεία του χώρου και χαίρομαι που θα αποτελέσω μέλος του. Με τον Πρόεδρο κ. Βασιλειάδη έχουμε παρόμοιες ιδέες για το μπάσκετ, για την προοπτική και τις αρχές της ομάδας. Πιστεύω ότι με το τρίπτυχο «δουλειά, δουλειά, δουλειά» και με βάση τη σωστή νοοτροπία, συνεργασία και υπομονή θα επιτευχθούν όλοι οι στόχοι».

Συνεργάτης του Παναγιώτη Σαββάτη στη γυναικεία ομάδα, θα είναι ο Βησσαρίων Κονιδάρης, συνεργάτης τα τελευταία χρόνια του Αλέκου Δάγλα, Γιάννη Κτιστάκη και Γιώργου Τσεμπέρη. Ο Βησσαρίων θα είναι και υπεύθυνος για το τμήμα νεανίδων του συλλόγου με τη συμπαράσταση φυσικά του Π. Σαββάτη.

Τέλος, μέλος του γυναικείου προπονητικού τιμ θα είναι από φέτος και η Βαλάντη Τσομπανάκη, η οποία έχει συνεργαστεί με το σύλλογό τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες. Η εμπειρία της στο χώρο του γυναικείου σαν διακεκριμένη αθλήτρια με την ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά και η προϋπηρεσία της σαν προπονήτρια, είναι εχέγγυα για την επιτυχία της στο τμήμα κορασίδων που αναλαμβάνει».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια