Ανετη επικράτηση για τις νεάνιδες του Αρη στο ντέρμπι του Βορρά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα-Επιβλήθηκαν με 70-46 του Απόλλωνα Πτολεμαϊδας- Βαγγέλης Κουλακιώτης: «Θα διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση»-Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Εχοντας εντυπωσιακό προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά οι νεάνιδες του Αρη επικράτησαν με 70-46 του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας και εξασφάλισαν ένα μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο προπονητής του Αρη χρησιμοποίησε για αρκετή ώρα όλες τις αθλήτριες και δοκίμασε διάφορα σχήματα.
Οι «κίτρινες» κατέβασαν… ταχύτητα στο τελευταίο δεκάλεπτο ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό που θα κρίνει τη δεύτερη θέση στη διοργάνωση.
Δεκάλεπτα: 24-7, 37-23, 60-35, 70-46
Διαιτητές: Ελευθεριάδης-Δημάδης
Αρης(Κουλακιώτης-Ξενίδης): Τσινέκε Ε.17(1) , Τσινέκε Κ. 13(3), Αβρονιδάκη 2, Σικαλίδου 8(1), Γκρίτζαλη 6, Γιαννουσίου 11, Θωμόγλου, Νιγδέλη, Βαντσιούρη 2, Ουζούνη, Μπουντούκα 9, Κυριακοπούλου 2. 
Απόλλων Πτολεμαϊδας (Καψάλης): Δημητριάδου, Κοτσαϊτση 4, Τσιανάκα Α. 4(1), Τρυφωνίδου, Τσιανάκα Ε. 8, Κουρτίδου 4, Δανιηλίδου 11(1), Χαϊντάρη 5, Αντωνίου, Γρηγοριάδου 10.

Βαγγέλης Κουλακιώτης: «Θα διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση»

Ο Βαγγέλης Κουλακιώτης μετά από τη νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα δήλωσε τα εξής:

«Μετά και τη σημερινή νίκη θα διεκδικήσουμε την δεύτερη θέση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς για εμάς είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα με τον Πρωτέα, κάτι που μας στερεί το δικαίωμα να παλέψουμε για την πρωτιά. Σίγουρα θα θέλαμε να φτάσουμε στην πρώτη θέση, όμως έτσι είναι το μπάσκετ και αυτό δεν αλλάζει. Πλέον θα τα δώσουμε όλα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως οι αθλήτριές μας είχαν καλή απόδοση στο συγκεκριμένο τουρνουά».












Ο αγώνας είναι προσφορά:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια