Ντάμπλ-σκορ και… δύο για τον Παναθηναϊκό στο Πανελλήνιο Νεανίδων-Επιβλήθηκε με 64-31 του Πελασγού- Ηλίας Αρχιμανδρίτης: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την πρεμιέρα»-Φωτορεπορτάζ

Εντυπωσιακός ο Παναθηναϊκός επικράτησε με άνεση, όπως φαίνεται και από το τελικό 64-31, του Πελασγού στο πρώτο του παιχνίδι για την τελική φάση του Πανελληνίου Νεανίδων που άρχισε σήμερα στο Τσοτύλι. Οι «πράσινες» πήραν από τα πρώτα λεπτά μια σημαντική διαφορά που τη διατήρησαν μέχρι το τέλος του αγώνα.
Δεκάλεπτα: 10-2, 32-14, 52-16, 64-31
Διαιτητές: Κατωτικίδης-Πετανίδου
Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης-Αχριμανδρίτης): Κασδαγλή 2, Γκανάτσου 8(1), Τσέτα 4, Φρίμα 4,  Σιαπαλίδου 10, Πράπα 9, Κυρίου, Στούπα 6, Τσιρογιάννη, Εζέτζα 10, Καράντζαλου 4, Κακούρη 7(1).
Πελασγός(Τσατσούλης): Μπούρα, Χρανιώτη 4, Παναγιώτου 4, Αριδά, Αγγελοπούλου 2, Δημάδη, Παπαγγελή , Τσιντώνη 1, Σεφέρου 4, Σταβαράκη 9, Μιχολιά, Καντέλη 7.    

Ηλίας Αρχιμανδρίτης: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την πρεμιέρα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ηλίας Αρχιμανδρίτης μετά την επικράτηση στην πρεμιέρα επί του Πελασγού δήλωσε τα εξής: «Το τελικό αποτέλεσμα μας δίνει ικανοποίηση. Εμείς ξεκινήσαμε με την διάθεση να πιέσουμε πολύ τόσο σε άμυνα όσο και στην επίθεση. Το σκορ τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα μας γεμίζει ικανοποίηση. Ο αντίπαλός μας μπορεί να μην ήταν στην δυναμικότητα που θα θέλαμε, ωστόσο είχαμε τη δυνατότητα να ξεκουράσουμε κάποιες αθλήτριες και να αγωνιστούν κάποιες άλλες. Ο αυριανός αγώνας με τον Ηρόδοτο θα είναι εντελώς διαφορετικός και φυσικά πιο δύσκολος».



Ο αγώνας είναι προσφορά:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια