«Περίπατος» για τον Φάρο Κερατσινίου-Επικράτησε με 63-25 των Τιτάνων Παλαμά και θα αγωνιστεί αύριο για τον Πανελλήνιο τίτλο των κορασίδων με τον Παναθηναϊκό- Λειβάδης: «Μεγάλη επιτυχία που φθάσαμε ως εδώ»

Με χαρακτηριστική άνεση, όπως φαίνεται και από το τελικό αποτέλεσμα, ο Φάρος Κερατσινίου επικράτησε με 63-25 των Τιτάνων Παλαμά και θα αγωνιστεί αύριο στις 13:30 με τον Παναθηναϊκό για τον τίτλο του πρωταθλητή του 28ου Πανελληνίου Κορασίδων.

Ο Φάρος έδειξε από τα πρώτα λεπτά τις… διαθέσεις του καθώς προηγήθηκε με 10-0. Η διαφορά υπέρ της ομάδας της ΕΣΚΑΝΑ ανέβαινε συνεχώς, καθώς  οι Τιτάνες δεν έδειχναν ικανοί να απειλήσουν τον πολύ καλύτερό τους αντίπαλο, μέχρι να έρθει το τελικό σκορ.
Δεκάλεπτα: 17-8, 36-14, 56-18, 63-25
Διαιτητές: Φακίτσας-Λελούδας
ΦΑΡΟΣ ΚΑΡΑΤΣΙΝΙΟΥ(Λειβάδης-Αναγνώστου): Παπαδοπούλου 2, Καρακασίδου 11(1), Κιαουλιά Μαλ. 2, Καραπατάκη, Κιαουλιά Μαρ. 6, Καλαφάτη 2, Κοντραφούρη 10, Παπαμιχαήλ 10(1), Διακάκη, Τζιλιάνου 5, Χατζηλεοντή 10, Μπαϊμπάκη 5(1).
ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ(Χαντζιάρας): Κατσιαούνου 1, Ντούλα Αλ., Τσάρη 2, Πατσιαλη 2, Καρακώστα Μ. 2, Ντίνα, Μπενέκη 4, Καρακώστα Ε. 2, Πατούνη 5, Μπακρατσή 5, Ντούλα Αθ. 1, Κατσή 1.

Λειβάδης: «Μεγάλη επιτυχία που φθάσαμε ως εδώ»

Ο προπονητής του Φάρου Κερατσινίου Γιώργος Λειβάδης, δήλωσε μετά το παιχνίδι: «Ηταν ένα εύκολο ματς από την αρχή. Μπορέσαμε και ξεκουράσαμε τις βασικές μας παίκτριες, όμως και οι παίκτριες του πάγκου έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Πάμε αύριο να παίξουμε τον τελικό. Για μας είναι μεγάλη επιτυχία που φθάσαμε σε αυτό το σημείο». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια