Ξεχωριστή επιτυχία στο 4ο basketball camp του Αθλου Αλεξάνδρειας-Φωτορεπορτάζ

Το πιο επιτυχημένο, ως σήμερα, basketball camp του Αθλου Αλεξάνδρειας, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με την τελευταία μέρα να περιλαμβάνει τους τελικούς των διαγωνιστικών παιχνιδιών, βραβεύσεις, κληρώσεις δώρων και εκπαιδευτικών υποτροφιών αλλά και το πολύ ενδιαφέρον όπως εξελίχθηκε παιχνίδι των προπονητών με τους «μεγάλους» ηλικιακά αθλητές του καμπ.

Το 4ο basketball camp είχε τη μεγαλύτερη συμμετοχή από όλα τα προηγούμενα γεγονός που επιβραβεύει απόλυτα την οργανωμένη δουλειά και την συνεχή ανανέωση που επιφέρουν στο πρόγραμμα του camp οι διοργανωτές του.

Ο Αθλος Αλεξάνδρειας και οι υπεύθυνοι του camp ευχαριστούν τους χορηγούς και τους υποστηρικτές που πίστεψαν για μια ακόμη φορά στην δυναμική και στην προσφορά του συγκεκριμένου εγχειρήματος και συνεισέφεραν με όλες τους τις δυνάμεις στην επιτυχία του.

Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούν θερμά τους βασικούς μας χορηγούς NOVACERT και TSANAKTSIDIS HYDRAULICS για τη σημαντική προσφορά τους. Επίσης τους υποστηρικτές:
ΚΤΗΜΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ,”KAFFEINE 37”, ”OLIVE” , ”ΠΙΠΕΡΙΑ” ,”ΜΕΖΕ-ΜΕΖΕ”, AUTO TECHNICK ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, WIND ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΟΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ “ΤΟΛΗΣ”, ΠΡΟΙΟΣ CAR SERVICE, « GREEN CENTER» ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ Κ., ”ΣΤΑΘΜΟΣ” ALL DAY BAR, «TOP CARS» ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,RAM COMPUTERS, «MARYLIN» ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΑΜΑΛΙΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ,YUPPI CAMP , ROAYAL CAFE , ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Θ.ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, «ΤΟ ΔΙΧΤΥ» ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ, ΤΣΙΑΠΑΝΙΤΗΣ WELCOME STORES.

Ευχαριστούν επίσης τις εταιρίες που φρόντισαν για την καθημερινή διατροφή των αθλητών και των αθλητριών:

ΚΑΒΑ ΠΕΚΙΑΡΙΔΟΥ, «ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ» ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΦΟΥΡΝΟΣ «ΣΠΙΤΙΚΟ»,ΚΑΦΕ-ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΓΚΛΑΒΙΝΑΣ,ΦΟΥΡΝΟΣ «ΠΙΝΑΚΩΤΗ», τον συνεταιρισμό παραγωγών φρούτων Α.Σ.ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ(ΚΟΜΕΧ).

Για τα δώρα στους νικητές των διαγωνιστικών την CROSSOVER SPORTSWEAR και τον ιδιοκτήτη της Π.ΣΑΜΑΡΑ και για την προσφορά των υποτροφιών στο μάθημα των Μαθηματικών το ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε. ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ.

Θερμές ευχαριστίες επίσης στον Ερυθρό Σταυρό - τμήμα Αλεξάνδρειας για την καθημερινή παρουσία και βοήθεια σε όποιο περιστατικό χρειάστηκε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την καθημερινή προσπάθεια και το έργο τους που έδωσε σάρκα και οστά στον σχεδιασμό του 4ου summer basketball camp αξίζει στο σπουδαίο Προπονητικό team και πιο συγκεκριμένα στους coach Αγγέλη Βασίλη, Δαμαλή Γιάννη, Βρογγιστινό Παναγιώτη, Πεχλιβάνο Ραφαήλ, Μπλαχάβα Μαρία, Σιτσάνη Μιχάλη και Νταμτσιόπουλο Νίκο.

«Αφήσαμε στο τέλος τις ευχαριστίες μας προς αυτούς που μας στηρίζουν σε κάθε μας εγχείρημα και δείχνουν έμπρακτα αυτή τους την προτίμηση: τους γονείς και τα παιδιά που μας επιλέγουν. Ελπίζουμε για μια ακόμη φορά να φανήκαμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.
Ραντεβού με τους αθλητές και τις αθλήτριές μας πλέον στην κατασκήνωση Yuppi camp στις 16-23 Αυγούστου στο πρόγραμμα ΜΠΑΣΚΕΤΟΔΙΑΚΟΠΕΣ 2017», καταλήγει η ανακοίνωση.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια